Sen Anlat Karadeniz"i özleyenler ekran başına! Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu... | 13 Mart magazin haberleri

Başrollerini Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu'nun paylaştığı Sen Anlat Karadeniz dizisi Pazartesi'den Cumartesi'ye haftanın altı günü her gün saat 20.30'da a2 ekranlarında olacak. İşte haberin detayları ve 13 Mart tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz magazin haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 13 Mart 2021 Güncelleme 13 Mart 2021, 07:02
Sen Anlat Karadenizi özleyenler ekran başına! Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu... | 13 Mart magazin haberleri

İÇİNDEKİLER

Yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran efsane dizi "Sen Anlat Karadeniz"i özleyenler yeniden ekran başına. Sevilen dizi, Pazartesi'den Cumartesi'ye haftanın altı günü her gün saat 20.30'da a2 ekranlarında olacak.

Eşsiz Karadeniz doğasına muhteşem müziklerin eşlik ettiği "Sen Anlat Karadeniz", 15 Mart Pazartesi'den itibaren tekrar bölümleriyle a2'de yayınlanacak.


Dizinin başrolünü Ulaş Tuna Astepe ve İrem Helvacıoğlu paylaşıyor.


ZİRVEDE TEK BAŞINA
ATV'nin sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova'nın, önceki akşam yayınlanan 87. bölümü, tüm kategorilerde en çok izlenen yapım oldu.

Dizi Tüm Kişiler'de %12,88 izlenme oranı ve %27,67 izlenme payı, AB'de %8,32 izlenme oranı ve %19,39 izlenme payı ve 20+ABC1'de %11,22 izlenme oranı ve %23,19 izlenme payı alarak birinci oldu.


KARAN'LA EĞLENCE
Fahriye Evcen, oğlu Karan Özçivit ile Etiler'de görüntülendi. Çocuk konseptli bir mekandan çıkan Evcen, "Karan evde sıkılıyor. O yüzden biraz eğlendik" dedi.


UYUMLU DOSTLUK
Cemiyet hayatının gözde ismi Ceylan Çapa, önceki gün köpeğiyle bu karesini paylaştı. Sosyetik güzel, Boğaz manzarası eşliğinde köpeği Alice ile verdiği pozuna "Uyum bizim işimiz" yazdı.


KİLOLARIM DERT OLDU
Sürekli zayıf olduğu için eleştirilen Derya Uluğ, kendisine gelen tepkilere anlam veremediğini söyledi. Güzel popçu, "İnsanlar benim kiloma çok takık. Kilo almadım. Çok sağlıklı besleniyorum" dedi. (Doğan SAVAŞ)


SEVİMLİ YASTIK
Önceki gün spora giden Yasemin Özilhan, uzun antrenman sonrası yorgun düşünce kendisine sevimli bir yastık buldu. Bu sevimli köpeğe sarılıp dinlenen sosyetik güzelin Instagram'dan yaptığı paylaşım, kalpleri ısıttı.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN