Bu ne saygısızlık! Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret etti

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı, geçtiğimiz günlerde Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etti. Kayı, nişanlısıyla 32 diş gülerek verdikleri pozu Instagram’da paylaşınca ‘Bu ne saygısızlık?’ tepkileri aldı. Bursalı genç kadın ile Sabancı, eleştirilen kareleri sosyal medyadan sildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Mart 2021 Güncelleme 03 Mart 2021, 07:02
Bu ne saygısızlık! Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı Çanakkale Şehitliği’ni ziyaret etti

İÇİNDEKİLER

Nazlı Kayı, kaş yapayım derken göz çıkardı! Bursalı genç kadın, geçtiğimiz günlerde nişanlısı Hacı Sabancı ile Çanakkale Şehitliği'ni ziyaret etti.

Her gidenin duygu dolu anlar yaşadığı bölgede hatıra pozları veren ikili, nerede olduklarının farkında olmadan 32 diş gülerek pozlar verdi.

Bununla da yetinmeyen Nazlı Kayı, bu fotoğrafları da "Ne çok duyguyu bir arada barındırır... Çanakkale" Instagram'da paylaştı.

Hacı Sabancı ile Nazlı Kayı'nın takipçileri de ikiliye, "Sizin duygu anlayışınız bu mu?", "Saygısızca güldüğünüz yetmiyormuş gibi bir de bunu paylaşıyorsunuz" yorumları yağdırdı.

Bunun üzerine Kayı, olay yaratan kareleri Instagram'dan sildi.

İŞİNE GELMEDİ TIP OYNADI!


Her konuda yorum yapma hakkını kendinde gören Hacı Sabancı, dün Bebek'teydi. Tepkiler üzerine nişanlısının Çanakkale pozunu silmesiyle ilgili sorular soran Sabancı, tek kelime edemeden hızla teknesinden inip gazetecilerin yanından kaçtı.