Berk Suyabatmaz, Ali Yörenç bitti şimdi sıra Uraz Kaygılaroğlu'nda! Berrak Tüzünataç durdurulamıyor

1 Şubat'ta Ali Yörenç'ten ayrılan Berrak Tüzünataç'ın adı şimdi de başka oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile anıldı; yorumlar havada uçuştu: "Bu kadın her ayrılık sonrası beynini yıkatıyor, bu hızın nedeni başka bir şey olamaz", "Berrak'ın sevgili olmadığı bir tek ben kaldım..."

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Mart 2021 Güncelleme 02 Mart 2021, 07:00
Berk Suyabatmaz, Ali Yörenç bitti şimdi sıra Uraz Kaygılaroğlu’nda! Berrak Tüzünataç durdurulamıyor

İÇİNDEKİLER

Şu anki şöhretini ve oyunculuğa adım atmasını yaşadığı aşklara borçlu olan Berrak Tüzünataç'ın hızı, şaşkınlık yaratıyor!

Geçmişine bakıldığında hızlı başlayıp biten aşklarıyla rekora koşan 36 yaşındaki oyuncu, geçtiğimiz yılın başından Haziran ortasına kadar Berk Suyabatmaz'la birlikteydi.

Berrak Tüzünataç, ayrılıktan sadece iki ay sonra da gönlünü senarist Ece Yörenç'in oyuncu oğlu Ali Yörenç'e kaptırdı.

Bu aşk da Berrak'ın bundan önceki sayısız aşkı gibi mutlu sonla bitmedi!

OYUNCU SEVDALISI!
Ali Yörenç'le Şubat başında ayrılan Berrak Tüzünataç'ın adı önceki gün de bir başka oyuncu Uraz Kaygılaroğlu ile anıldı.

Güzel oyuncunun hayatına bu kadar kısa sürede yeni insanlar alabilmesi, "Bu kadın her ayrılık sonrası beynini yıkatıyor, bu hızın nedeni başka bir şey olamaz", "Berrak'ın sevgili olmadığı bir tek ben kaldım..." yorumları yaptırdı.

HIZLI BAŞLADI, HIZLI BİTTİ
Tüzünataç ile Yörenç aşkı da güzel oyuncunun Berk Suyabatmaz'dan ayrılmasından sadece iki ay sonra başladı. Aşk, yaklaşık beş ay sonra bitti.

URAZ'IN DA AŞK LİSTESİ GİT GİDE KABARIYOR!
2014'te evlendiği Melis İşiten'den 2019'da ayrılan Uraz Kaygılaroğlu, son dönemde hep özel hayatıyla gündemde.