Serenay Sarıkaya, Selma Çilek, Sinan Çiftçi... Kar yağışı Türkiye'yi etkisi altına aldı zenginler egzotik bölgelere kaçtı

Kar yağışı Türkiye’yi etkisi altına aldı, zenginler egzotik bölgelere kaçtı. Serenay Sarıkaya da Maldivler’de 35 bin TL’lik otelde denizin keyfini sürüyor. Serenay Sarıkaya, denizden çıktıktan sonra çektiği selfie'sini paylaşıp karla boğuşan Türk takipçilerini kıskandırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 18 Şubat 2021 Güncelleme 18 Şubat 2021, 08:43
Serenay Sarıkaya, Selma Çilek, Sinan Çiftçi... Kar yağışı Türkiye’yi etkisi altına aldı zenginler egzotik bölgelere kaçtı

İÇİNDEKİLER

Tüm Türkiye'de etkili olan kar yağışı, zenginleri bunalttı.

Magazin ve sosyetenin ünlü isimleri de çareyi şimdilerde hava sıcaklığının 30 dereceyi bulduğu Maldivler'e gitmekte buldu. Serenay Sarıkaya, Selma Çilek ve Sinan Çiftçi, tasarımcı Gülnur Güneş ve Biricik Suden, soluğu egzotik tatil cennetinde aldı.

Suden, geceliği 18 bin TL'lik otelde kalırken Güneş'in kaldığı otelin geceliği 30 bin TL… Selma Çilek ve eşinin kaldığı otelin geceliği ise 18 bin TL… Maldivler tatiline kiminle çıktığı merak konusu olan Sarıkaya ise otelin okyanus üzerindeki geceliği 35 bin TL'lik villasını tercih etti.

14 ŞUBAT BAHANE HAVA ŞAHANE
Ünlüler, Instagram'da paylaştıkları kareleriyle de herkesi kıskandırdı.