Yüzü gülecek! Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma ile dünyaevine giriyor

Midesini küçülttükten sonra 46 kiloya kadar düşen ve yüzü çöken Seren Serengil, dünyaevine giriyor. Ünlü sunucu, bu yaz tedavisi bittikten sonra yakın arkadaşı Mustafa Rahman Tohma ile evlenecek.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2021 Güncelleme 09 Ocak 2021, 06:59
Yüzü gülecek! Seren Serengil, Mustafa Rahman Tohma ile dünyaevine giriyor

İÇİNDEKİLER



Şu sıralar sağlık sorunlarıyla boğuşan Seren Serengil, aşk hayatında aradığı mutluluğu buldu. Daha önce zayıflamak için iki kez ameliyat olan ünlü sunucu, yakın bir tarihte 46 kiloya kadar düştüğünü açıkladı. Dumping sendromu yaşayan Serengil, tedavi altına alındı. Bir deri bir kemik kalan Seren Serengil, önceki gece ise evlilik teklifi aldı.



5'İNCİ EVLİLİĞİ OLACAK
Sürpriz haberi Instagram hesabından duyuran sunucu, yakın arkadaşı Mustafa Rahman Tohma'nın evlilik teklifine 'Evet' dediğini açıkladı. Serengil, ilk evliliğini 2000 yılında Ozan Kaçmaz ile yapmış ve iki yılın ardından boşanmıştı. Serengil, daha sonra Cengiz İmren ile üç yıl evli kalmıştı. Sunucu, 2006 ile 2010 yılları arasında da Musa Aytun ile evlilik yapmıştı. Sekiz yılın ardından ise Yaşar İpek ile evlenmiş ve olaylı bir şekilde boşanmıştı.



BAĞIŞIKLIK SİSTEMİ ÇÖKMÜŞ!
Uzmanlar
, Seren Serengil'in ürküten görüntüsü için şunları söyledi: Yüzü ve boynundaki morluklar, bağışıklık sisteminin çöktüğünü gösteriyor. Doktorlarıyla sürekli iletişim halinde olmalı. Öğün atlamamalı ve protein takviyesi yapmalı.

Allah şifa versin.

Gözaltınız mor, bakışlar donuk.

Size ne oldu böyle!

Geçmiş olsun dikkat edin.

Bu halinize çok üzüldüm.