Serenay Sarıkaya kısa taytının üzerine giydiği 16 bin TL'lik montuyla poz verdi

Serenay Sarıkaya önceki gün de kısa taytının üzerine giydiği 16 bin TL'lik kahverengi montuyla poz verdi. İşte haberin detayları ve 9 Ocak tarihli Takvim Gazetesi'nin Saklambaç sayfalarından derlediğimiz haberler...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2021 Güncelleme 09 Ocak 2021, 06:59
Serenay Sarıkaya kısa taytının üzerine giydiği 16 bin TL’lik montuyla poz verdi

İÇİNDEKİLER



Her zaman şık görüntüsüyle görmeye alışık olduğumuz Serenay Sarıkaya, son dönemde şaşırtıyor. Güzel oyuncu, önceki gün de kısa taytının üzerine giydiği 16 bin TL'lik kahverengi montuyla poz verdi. Serenay'a "Eski haline dön" mesajları yağdı...


ZİYNET LOPEZ
Pop müziğin ünlü ismi Ziynet Sali, önceki gün imaj değişikliğine gitti. Saçlarını arkadan ördüren 45 yaşındaki sanatçı, yaptırdığı modelle de her zaman yakından takip ettiği Jennifer Lopez'den ilham aldı. Sali'yi görenler "Ziynet Lopez" demekten kendilerini alamadı.


BODRUM HAVASI
Bir süredir Bodrum'da olan Derya Şensoy, önceki gün bu renkli karesini paylaştı. Güzel oyuncu, "Bodrum ruhunu yansıtmış" yorumları yaptırdı.


RESSAM BENSU İŞ BAŞINDA
Oyunculuğunun yanı sıra resim konusunda da hayli yetenekli olan Bensu Soral, önceki gün tuvallerinin başında bu pozu verdi. Soral'ın çizimlerine takipçilerinden beğeni yağdı.
TAKVİM UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYIN