CHP'li Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat verdiği sözü tutmadı! Bebek iskelesi hala onarılmadı...

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, verdikleri söze rağmen Bebek iskelesindeki yıkıntıyı onarmadı. Halk isyan bayrağı açtı: İlla birisinin ölmesi mi lazım!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Eylül 2020 Güncelleme 09 Eylül 2020, 06:59
CHP’li Ekrem İmamoğlu ve Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat verdiği sözü tutmadı! Bebek iskelesi hala onarılmadı...

İÇİNDEKİLER

İstanbul Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Bebek sakinlerini çileden çıkarttı! Geçen yıl genç bir kızın ölümden dönmesine sebep olan iskeledeki çatlak ve çukur halen onarılmadı.

Bebek'i bir süre önce ziyaret eden ve iskelenin en kısa zamanda yapılacağını belirten İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu da verdiği sözü tutmadı.

Bunun üzerine Bebek'te yaşayan vatandaşlar, CHP'li Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat'a mektup ve dilekçe yolladı. Ancak Akpolat, vatandaşın talebine kulak tıkadı ve limandaki yıkık ile ilgili hala bir adım atmadı.

SOSYETE DE MAĞDUR

Bebek'te sosyalleşen cemiyet hayatının ünlü simaları da iskeledeki çirkin görüntüden rahatsız...


Anadolu Yakası'nda oturan ve sık sık deniz yoluyla Bebek'e geçen Pınar Sabancı da tekneden inip binerken denize düşme tehlikesi yaşıyor.


ÖLÜMDEN DÖNMÜŞTÜ
Geçtiğimiz yıl ünlü popçu Kenan Doğulu, Bebek'te konser vermişti. Konser sonrası Doğulu'nun bir hayranı çukura düşerek ölümden dönmüştü.

AYDIN HAMZA