Serenay Sarıkaya makyajsız hali ve beyaz tulumuyla sosyal medyayı salladı!

Serenay Sarıkaya’nın bu pozları takipçilerini ikiye ayırdı. Ünlü oyuncuya, kimileri “Son aşkın sana yaramamış”, derken kimileri de “Bayram şekeri gibisin” yorumunu yaptı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ağustos 2020 Güncelleme 02 Ağustos 2020, 07:05
Serenay Sarıkaya makyajsız hali ve beyaz tulumuyla sosyal medyayı salladı!

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Serenay Sarıkaya, makyajsız hali ve beyaz tulumuyla sosyal medyayı salladı... Sarıkaya, önceki gün deniz kenarında verdiği pozlarını, "İyi bayramlar" notuyla 9.5 milyon takipçili Instagram hesabında paylaştı.

Beyaz bir tulum giyen 29 yaşındaki oyuncu, takipçilerini ikiye ayırdı. Bir grup Sarıkaya'yı kilolu bulurken bazıları ise oyuncunun doğal haline bayıldı. Serenay Sarıkaya, daha önceki fotoğraf paylaşımlarında da sosyal medyada lince uğramıştı. Sarıkaya için yapılan çirkin yorumlar, sosyal medya yasasının önemini bir kez daha ortaya çıkardı. Sarıkaya'nın, Common Leisure marka tulumu ise 2 bin 300 liraydı. Öte yandan şarkıcı Seren Serengil, Sarıkaya'nın fotoğrafına ilginç bir yorum yaptı. Serengil, "Bir hamile güzelliği gelmiş. Keşke olsa. Bu gülüşü bilirim benim de vardı böyle bir fotoğrafım hamileyken yanılabilirim ama temennim bu senin için" ifadelerini kullandı.


TAKİPÇİLERİ İKİYE BÖLÜNDÜ
Kilo mu aldın sen?
Beyazlar en çok sana yakışıyor meleğim.
Bayram şekeri misin?
Son aşkı şişirmiş!
İnce halin daha güzeldi sanki.
Makyajsız da güzelsin.
Kilolar yakışmış.