TAKVİM'in haberi çiftçileri harekete geçirdi... Kıvanç Tatlıtuğ için sebze ve meyve yolladılar

TAKVİM, Başak Dizer’in zatürreyi atlatan Kıvanç Tatlıtuğ için ‘organik seferberlik’ ilan ettiğini haber yaptı. Bunu okuyan çiftçiler ise ünlü oyuncuya Türkiye’nin dört bir yanından yetiştirdikleri sebze-meyveleri yollamaya başladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2020 Güncelleme 06 Mayıs 2020, 07:07
TAKVİM’in haberi çiftçileri harekete geçirdi...  Kıvanç Tatlıtuğ için sebze ve meyve yolladılar

İÇİNDEKİLER

Kariyerinin yanı sıra mutlu evliliğiyle de örnek olan Kıvanç Tatlıtuğ, hayranlarını seferber etti… TAKVİM, geçtiğimiz günlerde zatürreyi atlatan ünlü oyuncu için eşi Başak Dizer'in organik önlem aldığını yazdı.

Sivas'tan Çanakkale'ye kadar Türkiye'nin birçok yerinden yiyecek sipariş eden Dizer, evine organik olmayan hiçbir ürün sokmamaya başladı.

Alanya'daki tarlalarında organik sebzemeyve yetiştiren Feride Hanım da ünlü ikiliye yetiştirdiği ürünlerden gönderen çiftçilerden sadece biri…

Haberimizi okuyan Türkiye'nin dört bir yanındaki çiftçiler de Kıvanç Tatlıtuğ için kolları sıvadı. Sevenleri, tarlalarından elleriyle topladıkları ürünleri yakışıklı oyuncuya göndermeye başladı. Ünlü çifte, önceki gün de Alanyalı çiftçi Feride Hanım'dan organik sebze-meyvelerle dolu bir sepet geldi.


Kendisi ve eşinin sağlığına çok özen gösteren güzel stil danışmanı, artık eve organik olmayan hiçbir ürün sokmuyor.