Evlilikleri bitse de dost kalan ünlüler yeni yılı birlikte karşıladı

Evlilikleri bitse de dost kalan magazin dünyasının ünlüleri, yeni yılı birlikte karşıladı. Çocukları için ‘Ayrılsak da beraberiz’ diyen eski eşler, yılbaşı gecesi bir araya gelerek herkese medeniyet dersi verdi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 02 Ocak 2020 Güncelleme 02 Ocak 2020, 07:54
Evlilikleri bitse de dost kalan ünlüler yeni yılı birlikte karşıladı

İÇİNDEKİLER


GÜL GÖLGE-MURAT SAYGI
İki yıl önce 11 senelik evliliklerini bitiren sunucu Gül Gölge ile televizyoncu Murat Saygı, iki oğlu için dost kaldı. Çocukları için görüşmeyi sürdüren eski eşler, dostlarıyla İstanbul'daki bir mekanda buluşup yeni yılı kutladı.


İSTEM ATİLLA - BURAK YILMAZ
Beşiktaşlı futbolcu Burak Yılmaz ile geçen yıl olaylı şekilde boşandığı eşi İstem Atilla, ayrılığa daha fazla dayanamadı. Kısa süre önce barışan ikili, yeni yılı da kızları Derin ve Nazlı ile Floransa'da karşıladı. Çift, tatilde barış pozunu da paylaştı.


ÖZLEM YILDIZ - SİNAN SERTER
Sunucu Özlem Yıldız, 2013'te boşandığı işadamı Sinan Serter ve oğulları Demir'le 2020'ye 'merhaba' dedi. Eski eşlerin bir araya gelmesi oğullarını sevindirdi.



MUSTAFA SANDAL EMINA JAHOVIC
10 Yıllık evliliklerini 2018'de bitiren Mustafa Sandal'la Emina Jahovic de "Ayrılsak da beraberiz" diyenlerdendi. İkili, yılbaşını oğullarıyla kutladı.
MUSTİ, ailesiyle bu pozuna şu notu düştü: "İnsan olmanın kıymetini ve bunun bir duygusal yolculuk olduğunu daha çok fark ettiğimiz bir yıl dileriz."


YALNIZ KRAL
Emina Jahovic'in eski aşkı Sadettin Saran, yılbaşını yalnız kutladı. Evinde köpeğiyle böyle poz veren Saran'ın kafasındaki taç ise "Yalnız kral" dedirtti.