İbrahim Tatlıses, Alişan, Burak Özçivit ve diğer ünlülerden yerli ve milli otomobile tam not! Ön satış için sıraya girdiler...

Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili, önceki gün görücüye çıktı. Elektrikle çalışan otomobil, ünlü isimleri kendine hayran bıraktı. Türkiye’nin dünyada büyük ses getiren bu muhteşem hamlesi için “Gurur duyduk” diyen ünlüler, yerli otomobilin ön satışı için de şimdiden sıraya girdi....

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Aralık 2019 Güncelleme 29 Aralık 2019, 07:59
İbrahim Tatlıses, Alişan, Burak Özçivit ve diğer ünlülerden yerli ve milli otomobile tam not! Ön satış için sıraya girdiler...

İÇİNDEKİLER



Seda Sayan: "Türkiye'nin otomobilini test ettik. İnşallah 2022'de seri üretime geçmesiyle birlikte on yıllar boyunca kurmuş olduğumuz hayallere kavuşacağız."

Mehmet Bozdağ: "Bu gururu bizlere yaşatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve emeği geçenlere sonsuz teşekkürler."

Sinan Akçıl: "Çok beğendim ve çok gururluyum. Yaşasın yerli ve milli otomuz."



Mustafa Ceceli: "Ön siparişin açılmasını sabırsızlıkla bekliyorum. Hayırlı olsun."

Bekir Aksoy: "Ülkemiz için güzel bir başlangıç olsun."



Alişan: "Gerçekten çok beğendim. Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Gurur duyduk."



HAYIRLI UĞURLU OLSUN
Deniz Seki: "Yerli otomobilimiz hayırlı uğurlu olsun. Ülkemiz adına çok gurur duydum."



MİLLİ DURUŞUN EN GÜZEL MEYVESİ
Bülent Serttaş: "Ülkemizin fark gözetmeksizin uluslararası her alanda milli duruşunun en güzel meyvesi. Görür görmez kalktım, ayakta alkışladım. Bugün takdir günüdür."



atv'deki 'Kuruluş Osman' dizisinin yıldızı Burak Özçivit, önceki günkü yerli otomobilin tanıtımına katılıp Cumhurbaşkanı ile bir araya geldi.



Muazzez Ersoy: "Kendimize güvendiğimizde aşamayacağımız engel yok. Türkiye'nin otomobili hayırlı olsun."



İbrahim Tatlıses: "O kadar şık ve güzel ki gururla bakıyorum. Sayın Cumhurbaşkanımız ve emeği geçen herkesten Allah razı olsun."



Ece Erken: "Emeği geçen herkesin eline sağlık. Gurur duyduk."



PARİŞ VERECEK
Türkiye'nin ilk yerli otomobiline ABD'li şarkıcı Della Miles de hayran kaldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a emeği için teşekkür eden Miles, otomobilin siparişini de verecek.