Bomba iddia! Demet Şener’le evlenen Cenk Küpeli nikahta giydiği smokinin borcunu ödemedi!

Demet Şener’le Haziran’da Boğaz’a nazır bir otelde evlenen Cenk Küpeli, iddiaya göre nikahta giydiği smokinin borcunu ödemedi. 6 aydır 9 bin 350 liralık borcu ödemeyen işadamına mağaza sahibi dava açmaya hazırlanıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2019 Güncelleme 19 Aralık 2019, 07:58
Bomba iddia! Demet Şener’le evlenen Cenk Küpeli nikahta giydiği smokinin borcunu ödemedi!

İÇİNDEKİLER

Eski manken Demet Şener'in Haziran'da nikah masasına oturduğu işadamı Cenk Küpeli hakkında şok iddia! Küpeli, nikahta giymek için Emaar Square AVM'deki Vitali mağazasından özel tasarım bir smokinle 3 gömlek ve bir kravat satın aldı. 9 bin 350 TL'lik ücreti daha sonra ödeyeceğini söyleyen işadamı, mağaza sahibi Emre Bakar'ın iddiasına göre 6 aydır borcunu ödemedi.


İşadamı, smokinin provaları sırasında Bakar'ın objektifine de böyle yansıdı.

Aylardır borcun ödenmesi için bekleyen Bakar ise olayı şöyle anlattı: "Cenk Bey, ortak bir arkadaşımızın tavsiyesiyle mağazamıza geldi. Ölçüler alındı, provalar yapıldı. Birkaç gün içerisinde ödemek kaydıyla ürünleri aldı. Birkaç kez 'Ücreti ne zaman ödeyeceksiniz?' diye aradığımızda 'Bu para benim için önemli değil, birkaç güne öderim' dedi. Ancak borçtan kaçtı. Biz de kendisine dava açmaya hazırlanıyoruz."


EMRE BAKAR


Şener ile Les Ottomans Otel'de evlenen Küpeli, borcunu ödemediği iddia edilen smokini içinde böyle mutluluk pozları vermişti.