Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup’un ayrılığı hakkında şok iddia!

Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup’un ayrılığı hakkında şok iddia! ‘Mide bulandırıcı şeyler var’ diyen Sütşurup, iddiaya göre Musti’ye 100 bin lira borç verdi. Sütşurup, popçunun arkadaşıyla konuşmasını öğrenince aşkı bitirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Ağustos 2019 Güncelleme 20 Ağustos 2019, 07:53
Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup’un ayrılığı hakkında şok iddia!

İÇİNDEKİLER

MİDE BULANDIRAN ŞEY
Haziran'da 6 aylık aşkları biten Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'un herkes tarafından merak edilen ayrılık nedeni belli oldu. Sütşurup, ayrılık sonrası şu olay sözlerle kafalarda soru işaretleri yaratmıştı: "Mustafa hakkında tesadüfen öyle bir şey öğrendim ki ilişkiyi hemen bitirdim. Zaten öncesinde de midemi bulandıran çok şey vardı."

MUSTİ DAR BOĞAZDA!
Bu olay sözler üzerine aşkı ihanetin bitirdiği iddiası ortaya atıldı. Ancak 2. Sayfa programının iddiasına göre gerçek neden başkaydı. Emina Jahovic ile boşandıktan sonra Beykoz'daki evin satışından 2 milyon dolar ile 25 bin lira nafaka ödeyecek olan Sandal, eski eşine Sırbistan'dan 250 bin euro değerinde de ev alacaktı. Ancak iddiaya göre popçu, paraya sıkıştı.

TAMAMEN DUYGUSAL
Nafakayı ödemekte zorlanan Sandal, o dönem aşk yaşadığı Sütşurup'tan 100 bin lira borç istedi. Sandal'a borç veren Sütşurup, iddiaya göre kısa süre sonra Sandal'ın bir arkadaşına attığı şu mesaj eline ulaşınca küplere binip ilişkiyi bitirdi: "Melis'le yakında ayrılacağız, uzun sürmez. Ama kolay değil. Çünkü Melis'ten para aldım. Bir an evvel bitirmem lazım."

Bu olay iddia karşısında gözlerin çevrildiği popçu, sessizliğini koruyor.


Musti'nin Sütşurup'a borcunu taksitle ödemekte olduğu öğrenildi.