Hande Yener ticarette inatçı çıktı! Nişantaşı'nda güzellik merkezi açıyor...

Geçtiğimiz yıllarda Bodrum’daki beach kulübünü kapatan Hande Yener, ticarette inatçı çıktı. Ünlü popçu, bu kez de Nişantaşı’nda bir güzellik merkezi açmak için kolları sıvadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ağustos 2019 Güncelleme 05 Ağustos 2019, 07:59
Hande Yener ticarette inatçı çıktı! Nişantaşı’nda güzellik merkezi açıyor...

İÇİNDEKİLER



Müzikteki
başarısını geçtiğimiz yıllarda ticarete taşıyan Hande Yener, istediği kâra ulaşamasa da pes etmedi. Ünlü popçu, 2015'te Bodrum'da Sebastian Beach'i açıp eğlence sektörüne giriş yapmıştı. Başta işleri güzel giden Yener, iki yıl sonra büyük umutlarla açtığı ve hatta yurt dışında da bir şubesini hayata geçirmeyi planladığı mekanını kapatmıştı.


SEKTÖR DEĞİŞTİRİYOR
İki yıldır ticarete tövbeli olan Hande Yener, yeni girişimi ile yeminini bozmaya hazırlanıyor. 46 yaşındaki sanatçı, bu kez şansını güzellik sektöründe deneyecek. Ünlü popçu, yakın bir dostuyla Nişantaşı'nda güzellik merkezi açacak. Dükkan arayışına giren Yener'in hazırlıkları bununla sınırlı değil.


EĞİTİMİNİ DE ALDI
Ünlü popçu, bir süredir de güzellikle ilgili eğitim alıyor. Yener, bu kez işini şansa bırakmamak için de temkinli davranıyor. Daha önceki ticaret tecrübesinden ağzı yanan popçu, merkezinde çalışması için profesyonel güzellik uzmanlarıyla anlaştı.


Yener, 2017'de kapattığı Bodrum'daki Sebastian Beach'in mal sahibine 39 bin liralık borcu yüzünden icralık olmuştu.

TAKVİM ÖZEL - MAGAZİN SERVİSİ