Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe Alaçatı'daki villalarında Ege’nin tadını çıkarıyor...

Her fırsatta memleket sevdasını dile getiren Arsenal’in yıldızı Mesut Özil ile güzel eşi Amine Gülşe, balayında da kural bozmadı. Ünlü çift, yurt dışı yerine Alaçatı’da yaptırdıkları villalarına gidip şimdilerde Ege’nin tadını çıkarıyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Haziran 2019 Güncelleme 19 Haziran 2019, 06:58
Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe Alaçatı’daki villalarında Ege’nin tadını çıkarıyor...

İÇİNDEKİLER

Büyük aşklarını 7 Haziran'da Four Seasons Hotel Bosphorus'ta nikah masasına taşıyan Mesut Özil ile Amine Gülşe Özil, balayında da Milli yanlarını konuşturdu. Vatan sevgisini her fırsatta dile getiren Arsenal'in yıldız futbolcusu, eşiyle balayı tatili için yurt dışına gitmek yerine Çeşme'yi tercih etti.

EGE'YE DEMİR ATTILAR...
Ünlü futbolcu, önceki gün soluğu güzel eşiyle Alaçatı'da 10 milyon liraya yaptırdığı lüks villasında aldı. Ege kumruları, dubleks villalarına geçmeden önce de Gaziemir'deki bir AVM'de evleri için alışveriş yaptı. Magazin dünyasının gözde çiftini karşılarında gören İzmirliler, hemen telefonlarına sarıldı. Yıldız futbolcu ile güzel oyuncunun hayranları, ikiliyle fotoğraf çektirmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Sevenlerinin fotoğraf isteklerini kırmayan ünlü çift, her zamanki gibi mütevazı tavırlarıyla gönülleri fethetti.



Balayı için yurt dışına para akıtmak yerine ülkemizin eşsiz güzelliklerinin tadını çıkarmayı tercih eden Özil çifti, bir kez daha alkışları topladı.