Atv’nin fenomen dizisi ‘Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin mest oldu

Atv’nin fenomen dizisi ‘Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin, hayranlarından gelen jestle mest oldu. ‘Şuursuz Aşk’ filminin kadrosuna katılan oyuncu adına hayranları, Kamboçya’ya yardım eli uzatıp Şahin’e başarılar diledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Haziran 2019 Güncelleme 17 Haziran 2019, 07:58
Atv’nin fenomen dizisi ‘Hercai’nin Reyyan’ı Ebru Şahin mest oldu

İÇİNDEKİLER

ATV'nin geçtiğimiz sezona damga vuran dizisi 'Hercai' ile milyonların gönlünde taht kuran Ebru Şahin'e hayranlarından duygulandıran jest geldi. Şu sıralar İsmail Hacıoğlu ile başrolünü paylaştığı 'Şuursuz Aşk' filminin çekimleriyle meşgul olan Şahin adına hayranları Kamboçya'ya yardım eli uzattı. Ebru Şahin'in sevenleri Kamboçya'daki çocuklara dondurma ısmarlayıp köy yolu için de kaldırım taşı bağışladı.

Bununla kalmayan Şahin fanları, oyuncu adına topladıkları paraları LÖSEV'e bağışladı. Ünlü oyuncu, hayranlarının bu anlamlı hediyesiyle duygu seline kapıldı.



MUTLULUK ISMARLADILAR
Güzel oyuncu, kendisine yeni filminde başarılar dileyen Yaren, İrem, Gülizar ve Betül adlı hayranlarına "Güzel kızlarım bana Kamboçya'da mutluluk ısmarlamış" notuyla yaptığı paylaşımla teşekkür etti. Hayranlarının bu özel hediyesiyle sevince boğulan Ebru Şahin, geçen ay Doğu'daki miniklerin kırtasiye masraflarını üstlenerek takdir toplamıştı.