Hollywood'un gözdesi olan kristal iksir şişeleri Siren Ertan’ın da radarına girdi

ABD’de popüler olan kuvars kristalli sular, sosyetik tasarımcı Siren Ertan’ın da radarına girdi. Ertan, şarkıcı Katy Perry ve model Miranda Kerr’in de müdavimi olduğu 650 liralık şişeyle zihinsel ve ruhsal şifa buldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Haziran 2019 Güncelleme 06 Haziran 2019, 07:59
Hollywood’un gözdesi olan kristal iksir şişeleri Siren Ertan’ın da radarına girdi

İÇİNDEKİLER



Sosyete
şifayı doğada buldu. Son dönemde Hollywood'un da gözdesi olan kristal iksir şişeleri sosyetenin de ilgi alanına girdi. Antik çağlardan beri şifa ve olumlama meditasyonlarında kullanılan saf kuvars kristalli su şişelerini kullanan isimlerden biri de tasarımcı Siren Ertan Kayalar oldu. Ertan, ABD'li şarkıcı Katy Perry ve eski Victoria's Secret meleği Miranda Kerr'in de gözdesi olan kristal iksir şişeleriyle bir arkadaşı vasıtasıyla tanıştığını açıkladı.


ŞİŞESİ 650 LİRA…
Ünlü tasarımcı, dünyaca ünlü yıldızların da kullandığı şişeyle şifa bulmayı amaçladı. Ertan gibi cemiyet dünyasından pek çok kişi de 650 liralık şifalı şişelerden satın alıp vücutlarını arındırdı. Kişinin ihtiyacına göre seçilen cam şişeye yerleştirilen kuvars kristalleri suya yaydıkları kozmik enerjiyle zihinsel, bedensel ve ruhsal iyileşme ile gelişmeye katkıda bulunuyor. Kuvars kristalleri, dengeleyici özelliklerinin yanı sıra güç ve canlılık kaybına karşı da koruma sağlayıp negatif enerjiyi pozitife çeviriyor.



Victoria's Secret'ın eski meleği Avustralyalı model Miranda Kerr de kristal iksirli suların müdavimi…



Şarkıcı Katy Perry, ABD'deki Vanity Fair dergisinde 2018'in ikon statü sembolü seçtiği kristal iksir sularını bol bol tüketiyor.