Şeyma Subaşı’nın velayetini Acun Ilıcalı’ya devrettiği 5 yaşındaki kızı Melisa Zeynep Yılmaz’a ‘Anne’ demeye başladı

Şeyma Subaşı’nın velayetini Acun Ilıcalı’ya devrettiği 5 yaşındaki kızı Melisa, iddiaya göre babasının eski eşi Zeynep Yılmaz’a ‘Anne’ demeye başladı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Nisan 2019 Güncelleme 09 Nisan 2019, 07:57
Şeyma Subaşı’nın velayetini Acun Ilıcalı’ya devrettiği 5 yaşındaki kızı Melisa Zeynep Yılmaz’a ‘Anne’ demeye başladı

İÇİNDEKİLER

Acun Ilıcalı ile geçen yıl boşanan Şeyma Subaşı, yurt dışındaki çılgın partilere katılmak için kızı Melisa'nın velayetini eski eşine devretti.

Sık sık 5 yaşındaki kızını İstanbul'da bırakıp soluğu İtalyan DJ aşkı Guido Senia ile yurt dışında alan Subaşı, "Melisa'yı çanta gibi yanımda taşıyamam" diyerek de skandal bir açıklamaya imza attı.

Kızına ilgisiz davrandığı iddiasıyla eleştirilen genç kadın geçtiğimiz gün de aşkıyla New York'a gitti. Ilıcalı da minik kızı Melisa ile Miami'ye uçtu. Aynı tarihte Ilıcalı'nın eski eşi Zeynep Yılmaz'ın da küçük kızı Yasemin ile Miami'de olması dikkat çekti.

Eski eşlerin bir araya geldiği dedikodusu kulislerde dolaşırken Zeynep Hanım'ın Melisa'yı kızlarından ayırmadığı ve hatta Melisa'nın ünlü mimara "Anne" dediği öne sürüldü. Subaşı ise bu iddianın hemen ardından kızıyla fotoğrafıına şu notu düştü: "Buluşmamıza az kaldı benim minik meleğim… Hadi baba ve ablalarla tatilin bitsin artık gel bekliyorum."



BÜTÜN AİLE MIAMI'DE
Ilıcalı'nın kızlarıyla bu kareyi paylaşması Zeynep Hanım'la Miami'de buluşmasını doğrular gibiydi…


Melisa'yı kendi kızlarından ayırmadığı öğrenilen Zeynep Hanım, mütevazı tavırlarıyla da sosyetenin gözdesi…


Şeyma Subaşı, şu sıralar İtalyan aşkı Guido Senia ile ABD'de gününü gün ediyor.