Zirvenin sahibi Hercai! Hercai'nin yeni bölümü reyting rekorları kırdı

Atv’nin yeni dizisi Hercai, Tüm Kişiler, AB ve 20+ABC1 kategorilerinde 100 programı solladı. Milyonların katkısıyla zirveye oturmayı başardı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Nisan 2019 Güncelleme 07 Nisan 2019, 08:03
Zirvenin sahibi Hercai! Hercai’nin yeni bölümü reyting rekorları kırdı

İÇİNDEKİLER



Cuma akşamları atv ekranlarında yayınlanan Hercai'nin yeni bölümü, reyting rekorları kırdı... Dizi, tüm izlenme oranlarında büyük bir artış sağladı. Böylece Hercai, izleyicisinin sayesinde 100 program arasından sıyrılıp birinci olmayı başardı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren ilgi gören dizi, Midyat'ın en güçlü ailelerinden Şadoğulları'nın torunlarından biri olan Reyyan ile yıllar önce öldürülen anne babasının intikamını almak isteyen Miran'ın imkansız aşk hikayesini anlatıyor.


Yapımcılığını Mia Yapım'ın üstlendiği Hercai'nin başrollerini; Akın Akınözü, Ebru Şahin, Gülçin Santırcıoğlu, Serhat Tutumluer, Ayda Aksel, Macit Sonkan, Serdar Özer, Oya Unustası, Tansu Taşanlar, İnci Şen, Cahit Gök, İlay Erkök ve Duygu Yetiş paylaşıyor...


DÜNYADA DA TREND
Dizinin 4. bölüm etiketi #intikamuğruna, Twitter Türkiye Trending Topics listesinde 1. sıraya, Dünya Trending Topics listesinde ise 5. sıraya kadar yükseldi ve bölüm sonuna kadar kalmayı başardı.



Hercai, Cuma akşamları yeni bölümleriyle atv'de!