Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in oynadığı Hercai Mardin’i dünya manşetlerine taşıdı! Hercai'nin çekildiği konağa ünlü akını

ATV’nin reyting rekortmeni dizilerinden Hercai, Mardin’i dünya manşetlerine taşıdı. Midyat’taki konağa, birçok ülkeden gelen turistin yanı sıra, jet sosyetenin de ilgi odağı oldu…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 30 Mart 2019 Güncelleme 30 Mart 2019, 07:58
Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in oynadığı Hercai Mardin’i dünya manşetlerine taşıdı! Hercai’nin çekildiği konağa ünlü akını

İÇİNDEKİLER

ATV'nin bu sezon ekrana fırtına gibi başlayan dizisi Hercai, Mardin'e olan ilgiyi artırdı. Reyting rekotmeni dizinin çekildiği konak, ziyaretçilerin akınına uğramaya başladı.

Yine atv'nin yıllar önce ekrana gelen fenomen dizisi Sıla'nın da çekildiği Midyat'taki konağın önceki gün çok ünlü misafirleri vardı.

Aslı Şen, Alara Koçibey, Nazlı Keçili ve Esra Dinçkök'ün de aralarında bulunduğu sosyetikler, Hercai'nin çekimlerinin yapıldığı konağı gezdi.

Sosyetik isimler, diziyi de izlediklerini ve Hercai'nin çekildiği konakta eşsiz bir deneyim yaşadıklarını dile getirdi. İspanya'da gün birincisi olan Sıla'nın tutkunları da, soluğu Mardin'de aldı.

2 hafta içinde Mardin'e gelen İspanyol sayısından yüzde 700 artış yaşandı. Sıla'dan sonra Hercai'yi de izleyeceklerini belirten İspanyollar, çok heyecanlı olduklarını söyledi.


Başrollerinde Akın Akınözü ve Ebru Şahin'in oynadığı Hercai, ilk bölümünden itibaren izleyiciyi ekrana kilitledi.