Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Engin Akyürek'i hayranları yalnız bırakmadı

Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Engin Akyürek, Antalya’daki fuarda kitabını imzaladı. Ünlü oyuncuyu Güney Amerika ve İspanya’dan gelen hayranları yalnız bırakmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 14 Mart 2019 Güncelleme 14 Mart 2019, 08:00
Şöhreti Türkiye sınırlarını aşan Engin Akyürek’i hayranları yalnız bırakmadı

İÇİNDEKİLER

Yakışıklı oyuncu Engin Akyürek, geçtiğimiz gün Antalya Kepez'de kitap fuarına katıldı. Oyuncu, ilk öykü kitabı 'Sessizlik' için imza dağıttı. Akyürek'in bulunduğu standın önündeki kalabalığın içinde yine 10 bin kilometre uzaklıktaki Güney Amerika'dan kalkıp gelen kadınlar vardı. Akyürek'i İstanbul'daki imza töreninde de yalnız bırakmayan Meksika, Brezilya, Porto Riko, Meksika ve Şilili kadınlar oyuncudan imza almak için birbirleriyle yarıştı.

Ayrıca İspanya'dan gelen kadınlarda da karizmatik oyuncuyu görmek için fuar kapısında sabahladı. Yakışıklı oyuncuyla fotoğraf da çektiren kadınlar, sosyal medyada Engin Akyürek'e şöyle övgüler yağdırdı: "Engin nereye biz oraya. Yakından daha da yakışıklıymış..."
Oyuncuya kitabını imzalatan İspanyol kadınların sevinci objektife böyle yansıdı.



KARA PARA AŞK KUTLAMASI
2014-2015 sezonunda atv'de ekrana gelen ve Tuba Büyüküstün ile Engin Akyürek'in oynadığı 'Kara Para Aşk', yayına giriş tarihinin 5. yıl dönümünde de Twitter'da gündem oldu. Binlerce kullanıcı, "Efsane diziyi hala unutamadık" yorumunu yaptı.