Sıla ile hakim karşısına çıkacak olan Ahmet Kural, Washington Post’un haberiyle karşı atağa geçti

Yarın Sıla ile hakim karşısına çıkacak olan Ahmet Kural, Washington Post’un haberiyle karşı atağa geçti. Oyuncu, Sıla’nın şiddet iddiası üzerinden ülkemizi karalayan gazeteye milyon dolarlık dava açma hazırlığında…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mart 2019 Güncelleme 06 Mart 2019, 09:12
Sıla ile hakim karşısına çıkacak olan Ahmet Kural, Washington Post’un haberiyle karşı atağa geçti

İÇİNDEKİLER

Ünlü oyuncu Ahmet Kural, eski sevgilisi Sıla üzerinden ülkemizi kötülemeye çalışan ABD'deki Washington Post gazetesinin haberini affetmedi. Washington Post, Sıla'nın Ahmet Kural'la ilgili şiddet iddiası üzerinden Türkiye'yi karalamaya çalışmıştı.

Geçen yıl Kural'dan şiddet gördüğünü öne sürüp sözde kadın hakları savunucusu kesilen Sıla'nın iddiasını manşete taşıyan gazete, popçu için de "Sıla, kariyerini riske atıp susmadı" diye yazdı.



TAMAMEN YANLI HABER!
Ancak Ahmet Kural, ülkemizi kadına şiddet olaylarına duyarsız bir toplum olarak lanse etmeye çalışan gazetenin oyununu bozdu. Yarın Sıla ile hakim karşısına çıkacak olan Kural, gazeteyi mahkeme sürecini etkileyebilecek taraflı yayın yapmakla suçladı.

Ünlü oyuncunu avukatı Sibel Aydın, bu çirkin haberin ardından gazeteye dava açmak için Washington'daki hukuk bürosuyla irtibata geçti. Kural'ın Washington yasaları gereği; gazeteye 300 bin dolardan başlayıp 5 milyon dolara varan tazminat davası açabileceği öğrenildi.



KİRLİ OYUNA MİLYONLUK DAVA
Kural, tamamen Sıla'nın lehine yazılan ve ülkemizi karalamaya çalışan habere dava açmaya hazırlanıyor. Bu arada Türk sanatçılar hakkında hiç haber yapmayan gazete, en son 2001 yılında Tarkan'a sayfalarında yer vermişti.