Berkay ile Ece Erken’in öpüştüğü iddia edildi! Berkay ve Erken, jet hızıyla skandal iddiayı yalanladı

Önceki akşam iş adamı Murat Karabova’nın doğum gününe katılan Berkay ile Ece Erken’in öpüştüğü iddia edildi. Bu iddia, gazeteci Tayyar Işıksaçan’ın tweet’i ile patlak verdi. Berkay ve Erken, jet hızıyla skandal iddiayı yalanladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 21 Şubat 2019 Güncelleme 21 Şubat 2019, 09:37
Berkay ile Ece Erken’in öpüştüğü iddia edildi! Berkay ve Erken, jet hızıyla skandal iddiayı yalanladı

İÇİNDEKİLER

İşadamı Murat Karabova, 48. yaş gününü önceki akşam Mecidiyeköy'deki Aila adlı mekanda kutladı. Popçu Berkay'ın organize ettiği kutlamaya Ece Erken, Simge Tertemiz ve Özlem Yıldız gibi ünlü isimler katıldı. Davetlilerin çılgınca eğlendiği partide eşi Özlem Ada Şahin'den ikinci kızını bekleyen Berkay'ın sunucu Ece Erken'le öpüştüğü iddiası dünün en çok konuşulan konusu oldu. Bu skandal iddianın fitilini ise gazeteci Tayyar Işıksaçan'ın attığı tweet ateşledi. Ünlü gazeteci, eğlence sürerken "Büyük kepazelik devam ediyor. Sunucu E. ile şarkıcı B. utanmasalar mekanda halvet olacaklar" diye tweet atıp sosyal medyayı salladı.



ORTALIK KARIŞTI
Işıksaçan, tweet'i daha sonra sildi. Berkay ise dün eşiyle video paylaşıp iddiaya şu sözlerle ateş püskürdü: "Ece, 20 yıllık arkadaşım. Onunla konuşmam gereken konular vardı. Sadece kulak kulağa konuştuk. Biz iyiyiz. Bizi bir salın." Öte yandan 4 aylık hamile olan Özlem Hanım da "O kadar komiksiniz ki oturup gülüyorum. Merak etmeyin hamileliğimi etkileyecek bir durum yok. Yalanlara inanmayın" deyip eşine destek çıktı.



IŞIKSAÇAN ÇARK ETTİ
Hakkındaki şok iddiayı öğrenen Ece Erken de küplere bindi. Açıklama yapan sunucu, "Birilerini aklamak için birilerini yalan haberlerle harcamaya çalışmayın harcanırsınız. 20 yıllık arkadaşım Berkay'la Reynmen'in şarkısının tıklanmalarını konuşuyorduk. Çok fazla müzik olduğu için kulağıma eğildi" diyerek kendini savundu. Işıksaçan ise geri vites yapıp "Gecede Berkay ile Ece Erken'i öpüşürken görmedim" diye açıklama yaptı.



İkinci kızlarını kucaklarına almak için gün sayan Berkay ile eşi Özlem Hanım, "Bu haberlere gülüyoruz" dedi.
Erken, hakkındaki bu skandal iddia üzerine mahkemeye başvuracağını açıkladı.


SKANDAL İDİDAYA JET YALANLAMA
Berkay ile Ece Erken,
haklarındaki iddiayı sosyal medya hesaplarında "Biz eski dostuz. Sadece konuşuyorduk" diyerek jet hızıyla yalanladı.