Loris Karius’un Alman sevgilisi Sophia, genç bir bloggerın kucağında poz verdi

Beşiktaş’ın file bekçisi Loris Karius’un Alman sevgilisi Sophia, genç bir bloggerın kucağında poz verdi. Samimi kareyi gören yakışıklı kaleci küplere bindi!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Şubat 2019 Güncelleme 11 Şubat 2019, 08:00
Loris Karius’un Alman sevgilisi Sophia, genç bir bloggerın kucağında poz verdi

İÇİNDEKİLER

Beşiktaşlı Loris Karius (25), kaleciliği kadar çapkınlıklarıyla da nam saldı. İddialara göre Türkiye'deki bazı sosyal medya fenomenleriyle mesajlaştı. Yakışıklı kalecinin model sevgilisi Sophia Thomalla (29) ise geçtiğimiz haftalarda teftiş için İstanbul'daydı.

Loris'le uzun uzun hasret gideren Alman yenge, Beşiktaş- Erzurumspor maçında da tribündeki yerini aldı. Aşkını 90 dakika alkışladı. Daha sonra da Almanya'ya dönüş yaptı. Geçtiğimiz gün bir davete katılan Alman yenge, Loris'i çok kızdırdı. Seksi model, katıldığı gecede 25 yaşındaki ünlü blogger (İnternet yazarı) Riccardo Simonetti'nin kucağına oturup fotoğraf çektirdi.

Genç adam da bu samimi kareyi hemen Instagram'da paylaştı. Fotoğrafın altına da kalp bıraktı. Ayrıca "Pantolon sadece ezikler içindir" diyerek Alman yengenin elbisesini çok beğendiğini vurguladı.

Fotoğrafı gören Loris ise küplere bindi. Sevgilisiyle iletişime geçip, çok kızgın olduğunu söyledi. Alman basını ise Loris'in genç bloggerdan, fotoğrafı silmesini istediğini yazdı...



GEÇEN HAFTA İSTANBUL'DAYDI
Loris'ten dört yaş büyük olan Alman model, geçtiğimiz haftalarda İstanbul'daydı. İkilinin samimi halleri objektiflere böyle yansımıştı.