Tarkan kesenin ağzını açtı! Tarkan VIP minibüs aldı

Megastar Tarkan, kendisi ve ailesinin rahatı için kesenin ağzını açtı. Ünlü sanatçı, 1 milyon 360 bin liraya satın aldığı VIP minibüsün içine 4 boyutlu sinema ve ses sistemi kurdurup özel olarak dekore ettirdi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Şubat 2019 Güncelleme 10 Şubat 2019, 08:00
Tarkan kesenin ağzını açtı! Tarkan VIP minibüs aldı

İÇİNDEKİLER



Geçtiğimiz
yıllarda VIP minibüsünü satan Megastar, yenisini almak için kesenin ağzını açtı. Ünlü sanatçı, trafikteyken de işlerini halletmek için Brabus'un Mercedes-Benz Sprinter'a entegre ettiği yeni VIP toplantı odalı minibüsünü satın aldı.


Tarkan, 260 bin dolarlık (yaklaşık 1 milyon 360 bin lira) lüks aracının içini de keyfine göre dekore ettirdi. Megastar'ın iç tasarımını Ertex Otomotiv'e emanet ettiği VIP minibüsünde ise yok yok...



DÜNYADA BENZERİ YOK
Megabüsün en dikkat çeken özelliği ise çok özel bir ses sisteminin bulunması. Dünyada benzeri olmayan minibüse Almanya'dan gelen ses mühendisleri tarafından, Tarkan'ın isteği doğrultusunda 4 boyutlu özel sinema ve ses sistemi tasarlandı. Sesli komutla çalışan araçta masajlı, ısıtmalı, soğutmalı, ayak dinlendirmeli koltuklar; buzdolabı, masa, mücevher kutusu mevcut… Megastar, aracın iç tasarımındaki her detayla da bizzat ilgilendi.



140 KİŞİ ÇALIŞTI
Minibüs,3 ses mühendisi ve 8 endüstriyel tasarımcının yer aldığı 140 kişilik ekiple 3 ayda yapıldı. Koltuk derileri ise İtalya'dan getirtildi.