Selda Bağcan'dan Aleyna Tilki'ye övgü: Türkiye’nin dünya çapındaki Madonna’sı olacak!

Aleyna Tilki, Bostancı Gösteri Merkezi'nde konser verdi. Eğlenceli gecenin sürpriz ismi Selda Bağcan ise genç şarkıcıya övgüler dizdi: “O bir tane. Türkiye’nin dünya çapındaki Madonna’sı olacak!”

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 04 Şubat 2019 Güncelleme 04 Şubat 2019, 07:59
Selda Bağcan’dan Aleyna Tilki’ye övgü: Türkiye’nin dünya çapındaki Madonna’sı olacak!

İÇİNDEKİLER



Popun
yükselen yıldızı Aleyna Tilki, önceki akşam Bostancı Gösteri Merkezi'nde hayranlarıyla bir araya geldi. Tilki, 'Sen Olsan Bari', 'Cevapsız Çınlama', 'Yalnız Çiçek' ve 'Dipsiz Kuyum' adlı şarkılarıyla sevenlerini eğlendirdi.



İkinci perde de ise Tilki usta sanatçı Selda Bağcan ile 'Gesi Bağları'nı seslendirdi. Şarkı bitince seyircilerden "Bir daha, bir daha" sesleri yükseldi. Bunun üzerine Bağcan, yeniden sahneye geldi. Bu kez de 'Katip Arzuhalim' (Sivas Ellerinde) türküsünü seslendirdi.




Aleyna Tilki'ye iltifatlar yağdıran Bağcan, "O dünya çapında bir sanatçı olacak. Ablasının izinden gidecek. Türkiye'de o bir tane. Türkiye'nin dünya çapındaki Madonna'sı olacak. Hem de Türkçe şarkılarla" dedi. Aleyna Tilki ise "Küçüklüğümden beri bugünü ve bu sahneyi hayal ettim ben. Selda Bağcan'ın da dediği gibi inşallah onun izinden gideceğim" diye konuştu.

DOĞAN SAVAŞ