Arda Turan-Berkay davasında flaş gelişme! Berkay'ın aylık geliri şoke etti... Arda Turan'ın Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddiası

10 Ekim 2018 gecesi Emirgan’daki bir mekanda çıkan Arda Turan ile Berkay kavgası hastanede bitti. Yıldız futbolcunun ruhsatsız silahının patladığı kavga sonrası, her iki taraf hakkında da hapis istemiyle soruşturma başlatıldı. Dün ilk kez hakim karşısına çıkan ikili arasındaki gerginlik doruktaydı. Arda, popçunun eşi Özlem Ada Şahin’i taciz ettiğini yalanladı. Berkay ise sözlerinin arkasında durdu ve ‘Silahı bilerek yere ateşledi’ dedi...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ocak 2019 Güncelleme 31 Ocak 2019, 08:00
Arda Turan-Berkay davasında flaş gelişme! Berkay’ın aylık geliri şoke etti... Arda Turan’ın Özlem Ada Şahin’i taciz ettiği iddiası

İÇİNDEKİLER

Futbolun yıldız ismi Arda Turan ile ünlü popçu Berkay Şahin arasında 10 Ekim 2018 gecesi yaşanan kavga, Türkiye gündemine damgasını vurmuştu. Turan'ın popçunun eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddiasıyla başlayan kavgaya silah karıştı.

Berkay'ın burnunun kırıldığı kavga sonrası, Turan hakkında 'cinsel taciz' ve 'ruhsatsız ateşli silah bulundurma' gibi suçlardan 12 yıl 6 aya kadar hapis cezası istendi. Berkay hakkında ise 'hakaret' suçundan 2 yıla kadar hapis talep edildi.

"HİÇBİR ANNEYE YAPMAYIN"
Kavgayla ilgili açılan davanın ilk duruşması dün görüldü ve olay ikili, ilk kez İstanbul 41. Asliye Ceza Mahkemesi'nde karşı karşıya geldi. Mahkemede ilk sözü alan Arda Turan, Berkay'ın eşi Özlem Ada Şahin'i taciz ettiği iddiasını "Hiçbir anneye böyle bir şey yapmam" diyerek yalanladı. Sıkışık mekanda Şahin'e çarpıp özür dilediğini söyleyen Arda, ekledi: "Asla 'Güzel kadınsın, evli olmasan kaçırmazdım' gibi bir cümle sarf etmedim. Sonradan Berkay'ın eşi olduğunu öğrendim."

19 HAZİRAN'A ERTELENDİ
Aesından sözü alan Berkay ise Arda'nın sözlerini yalanlayarak "Kendisiyle aynı evde yemişliğimiz var. Çocuğumuzu bile sevdi" dedi. Mekanda yaşanan kavgada burnu kırılıp hastaneye giden popçu, Arda Turan'ın silahı bilerek ateşlediği iddiasını da yeniden açıkladı. Özlem Ada Şahin'in de dinlendiği duruşmada, gerginlik doruktaydı. Mahkeme, tanıkların dinlenmesi için duruşmayı 19 Haziran'a erteledi.



SALONDA GERGİNLİK
Soğuk rüzgarların estiği duruşmada, ikilinin arasına güvenlik görevlisi oturdu. Turan'ın avukatının "Müvekkilim haksız iddialarla suçlanıyor. Bugün müvekkilimin doğum günü" sözü Berkay'ı kızdırdı.
Popçu, bu savunmaya "Burnumu kırdı diye bir daha para kazanamayabilirdim. Doğum günü hediyesi mi vereyim yani? Olabilir mi böyle bir şey" tepkisi gösterdi.



ARDA TURAN:
Burnunda rahatsızlık olduğunu söyleyince hastaneye gittim. Hastaneye şiddet amaçlı gitmedim. Dedemden kalma bir silah yanımdaydı. Silahla gitmem doğru değildi, hatalıyım. Konunun hassas olması nedeniyle silahı ona uzatıp 'Bana inanmıyorsan istediğini yapabilirsin' dedim. O da silahı alıp koltuğa bıraktı. Silahı tekrar almak isterken istemsizce patladı. 15 dakika sohbet ettik. Beni kapıya kadar uğurladı.



BERKAY ŞAHIN:
Hastaneye özür dilemeye gelirken silahlı ve eli cebindeydi. Bir odaya geçtik. Silahı çıkardı. 'Böyle bir şeyi yaptığıma inanıyorsan al sık!' dedi. Sonra silahı yine alıp mermisini ağzına verdi. Silahı sallayarak 'Ben Bayrampaşalıyım. Böyleyim, şöyleyim gibi atarlı sözlerle konuştu. Ben de 'Y..... hala atar yapıyorsun. Rezilliğine doymadın mı, silahını da al s... git!' dedim. Dengesiz tavırları vardı. Ben ona 'Y....' deyince yere doğru kasıtlı ve bilerek ateş etti.

"BÖBÜRLENMESINDEN RAHATSIZ OLDUM!"
Berkay kendisini şöyle savundu: "Sanık koltuğunda yargılanan birinin 300 bin euro kazanıyorum diyerek böbürlenmesinden rahatsız olup kinaye yaptım."



YALAN BEYANIN CEZASI NE?
Mahkemede kazanç sorusu usulden sorulan bir hal aldı. Berkay'ın bin TL'den daha fazla kazandığı ortaya çıkarılırsa mahkeme ceza uygulayabilir. Bu cezanın da alt sınırı 20 TL, üst sınırı 100 TL'dir...



KORUMASI TAKİPTE
Berkay, duruşmaya avukatları ve olayın ardından kendisine tuttuğu yakın korumasıyla birlikte geldi.

ÖZLEM ADA ŞAHIN: ALLAH'IN HUZURUNDA HERKES HESAP VERECEK
ARKADAŞIM Önder Tiryaki ile sohbet ederken sağ omzumdan bir dürtme fark ettim. Arkamı dönünce Arda'yı gördüm, selam vereceğini sandım. Daha önce aynı ortamda bulunmuştuk. Kulağıma eğilerek 'Çok güzelsin. Evli olmasaydın, seni kaçırmazdım' dedi.
HEMEN arkamı dönüp Önder'e beni içeri götürmesini söyledim. Eşim 'Erken geldin, ne oldu?' dedi. Ben 'Bir şey yok' dedim. Ne tepki verebileceğini bilemediğim için korktum. Israrla sorunca kızımızın üzerine yemin ederek yaşananları anlattım" dedi.
BEN kimseye iftira atmadım. Benim bir çocuğum var. Biri karnımda. Allah'ın huzurunda herkes hesap verecek. Şikayetçiyim.



BERKAY ŞAHIN: TEK İSTEDİĞİM YAPTIĞI TERBİYESİZLİK İÇİN ÖZÜR DİLESİN

Eşimbana olayı anlatınca Arda'nın yanına gittim ensesini tuttum; 'Konuşalım' dedim. Kendisi çok alkollüydü. Yandan burnuma kafa attı. Anında dışarı çıktım. Burak yanıma geldi. 'Ben sakinim. Arkadaşınıza sahip olun' dedim. Küfretti, sonra da hastaneye gittim.
Şikayetçi olmak gibi bir niyetim yoktu. Ama 'Berkay'a niye vurdum sorun!' deyince ve karımın kitabının reklamını yapmak istediğini söyleyince sinirlendim.
Kendisi yeni baba oldu. Çocuğundan bir saat bile ayrı kalmasını istemem. Tek istediğim, yaptığı terbiyesizliği kabul edecek, özür dileyecek. Maddi manevi hiçbir şey istemiyorum.



ARDA TURAN: KORUMALARINA "ARDA'YA SIKIN" TALiMATI VERDi
Mekanda Özlem Hanım'a çarpmışım ve özür diledim. Rahatsız edici bir şey söylemedim. Berkay, 15-20 dakika sonra gelip elini enseme attı."Kaptan seninle konuşalım" dedi. "Yarın konuşuruz" diye cevap verdim. l IKINCI kez sert bir şekilde çekince kendimi kurtarmaya çalıştım, arbede yaşandı. Berkay dışarı çıktı. Berkay'ın korumalarına 'Arda'ya sıkın' dediğini duydum. l EVE gittim. Konunun Berkay'ın eşiyle ilgili olduğunu söylediler. Telefonla Berkay'a ulaştım. Olayın yanlış anlaşılma olduğunu söyledim. Özür diledim. 'Kusura bakmayın' dedim. Burnunda rahatsızlık olduğunu söyleyince hastaneye gittim.

Sahne ücreti 80 bin TL olan ve konserden konsere koşan Berkay'ın mahkemede verdiği "Aylık kazancım bin lira" beyanı, dün sosyal medyaya damgasını vurdu. Başakşehir'den yıllık 3 buçuk milyon euro yani yaklaşık 21 milyon lira kazanan 32 yaşındaki futbolcu, aylık gelirini doğru olarak beyan etti.