Recep Aktuğ için düzenlenen yardım gecesinde büyük vefasızlık! Recep Aktuğ'un Aşk-ı Memnu’ dizisindeki eski rol arkadaşı Beren Saat, geceye katılmadı

KOAH hastası usta oyuncu Recep Aktuğ için önceki akşam düzenlenen yardım gecesinde vefasızlık başroldeydi. Aktuğ’un ‘Aşk-ı Memnu’ dizisindeki eski rol arkadaşı Beren Saat, davetli olduğu halde geceye katılmadı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2019 Güncelleme 24 Ocak 2019, 07:58
Recep Aktuğ için düzenlenen yardım gecesinde büyük vefasızlık! Recep Aktuğ’un Aşk-ı Memnu’ dizisindeki eski rol arkadaşı Beren Saat, geceye katılmadı

İÇİNDEKİLER



KOAH
rahatsızlığı nedeniyle zor günler geçiren usta oyuncu Recep Aktuğ için dostları önceki akşam yardım gecesi düzenledi. Öksürük sonucu omurunda kırık oluşan Aktuğ için Beyoğlu Çiçek Bar'da verilen davete sanatçının Selçuk Ural, Mehmet Ulay ve Anta Toros gibi dostları katıldı.



Ancak gecede gözler Aktuğ'un bir dönem 'Aşk-ı Memnu' dizisindeki rol arkadaşları Beren Saat ile Kıvanç Tatlıtuğ'u aradı.




Davetin ev sahibi oyuncu Kaan Erkam ise "Recep Aktuğ'un eski rol arkadaşları Kıvanç Tatlıtuğ ve Beren Saat'e mail yoluyla ulaştık. Fakat kendilerinden cevap alamadık" diyerek ikiliyi vefasızlıkla suçladı.



Aktuğ, geceye görüntülü aramayla bağlanıp dostlarına teşekkür etti.



Davete icabet etmeyen Beren Saat, geceye katılan usta oyuncuların tepkisini çekti.

Doğan SAVAŞ