Ece Erken'den şok itiraf! Ece Erken, Tuncer Öztarhan’dan boşandığı için pişman olduğunu açıkladı

İşadamı Tuncer Öztarhan’dan 2009’da şiddet gördüğünü söyleyip boşanan Ece Erken, önceki gün gaf yaptı! Erken, şimdilerde evli ve iki çocuklu olan eski eşinden boşandığı için pişman olduğunu açıkladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Ocak 2019 Güncelleme 24 Ocak 2019, 07:58
Ece Erken’den şok itiraf! Ece Erken, Tuncer Öztarhan’dan boşandığı için pişman olduğunu açıkladı

İÇİNDEKİLER



Şu
sıralar eski eşi Serkan Uçar ile oğulları Eymen'in velayeti için karşı karşıya gelen Ece Erken'den şok itiraf! Erken, 2008'de işadamı Tuncer Öztarhan ile nikah masasına oturmuştu. Ancak ünlü sunucu, sosyetik işadamından defalarca şiddet gördüğünü iddia ederek Öztarhan'dan bir yıl sonra boşandı.



Öztarhan, 2012'de Selin Postacıoğlu ile evlenirken; Erken de 2014'te kendinden 11 yaş küçük işadamı Serkan Uçar'la hayatını birleştirdi. Ünlü sunucu, 2015'te de Uçar'la evliliği bitirdi. Erken, önceki gün ise eşi Selin Hanım ve iki çocuğuyla mutlu bir hayatı olan Tuncer Bey'le ilgili yaptığı itirafla tepki çekti.



YERSİZ İTİRAF!..
Erken'in bir fotoğrafına takipçisi, şu yorumu yaptı: "Güzel kızsın ama güzellik akılla olunca geçer akçe oluyor. Zamanında Tuncer Bey'den ayrılmasaydın bu elti falan değil sana yorum yazmak kapından bile geçemezdi. Keşke aklı başında biri sana 'Kızım, taş yerinde ağırdır' diye nasihat etseymiş." Bunu gören 40 yaşındaki sunucu da takipçisine "Hayattaki en büyük pişmanlığımdır" karşılığını verdi.



Erken'in aklının hala evli ve çocuklu Öztarhan'da olduğunu ima eden bu yorumu, büyük tepki çekti.