Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü

Özlem Kaymaz, iki ay önce Hollanda’daki sağlık skandalı yüzünden ameliyatı yapılamayan Nager Sendromu hastası oğlu Daniel’i tedavi için dün Akdeniz Üniversitesi’ndeki ABD’li doktoruna götürdü.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü
Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü-1

Eski Türkiye Güzeli Özlem Kaymaz
, 16 yaşındaki Nager Sendromuhastası olan oğlu Daniel de Vries'insağlığına kavuşması için canla başla uğraşıyor. Kaymaz, oğlunun çenesindeki problemden dolayı nefes alması güçleşince ameliyat için geçen yıl Hollanda'ya gitmişti. Ancak, yoğun bakımda yeterli yatak ve hemşire olmadığı gerekçisiyle ameliyat iptal edilmişti.
Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü-2

Hayalkırıklığına rağmen umudunu yitirmeyen Kaymaz, Kasım 2018'denberi doktor arayışındaydı. Eski manken, dün oğlunun ABD'li doktorunun Akdeniz Üniversitesi'ne gittiğini öğrendi.Soluğu Antalya'da alan Kaymaz, oğlunun sağlığına kavuşması için çıktıkları yolculuğu da "Sebeb-i ziyaretimiz mühim" mesajıyla sosyal medyada duyurdu.
Özlem Kaymaz oğlu Daniel'i tedavi için Antalya'ya götürdü-3

KALBİ OĞLU İÇİN ATIYOR
44 yaşındaki Kaymaz, boğazından acil ameliyat olması gereken Daniel'in sağlığı için aylardır uğraşıyor.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler