Zeynep Sever Demirel sporu eve taşıdı!

Ünlü anneler, formlarını korumak için sporu eve taşıdı. Emina Jahovic ve Yasemin Özilhan’ın ardından Zeynep Sever Demirel de dün Beykoz’daki lüks villasına yaptırdığı spor salonunda böyle antrenman yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 09 Ocak 2019 Güncelleme 09 Ocak 2019, 07:58
Zeynep Sever Demirel sporu eve taşıdı!

İÇİNDEKİLER



Magazin
dünyasının ünlü güzelleri, kusursuz fiziklerini korumak için sporla yatıp kalkıyor. Sabah akşam antrenman yapan isimlerden Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel'in 2009 Belçika Güzeli eşi Zeynep Sever Demirel de önceki gün Beykoz'daki lüks villalarında yaptırdıkları spor salonundan paylaşım yaptı. İki çocuk annesi 29 yaşındaki Demirel, arka arkaya yaptığı spor hareketleriyle form tutup villasındaki spor salonuyla da havasını attı.



SPORSUZ DURAMIYORLAR
Villasının en alt katını spor salonuna çeviren Demirel'in paylaşımları herkesi kıskandırdı.



Sosyetik güzel Yasemin Özilhan da geçtiğimiz aylarda Boğaz manzaralı lüks villasının alt katını işadamı eşi İzzet Özilhan'la birlikte spor salonuna çevirmişti. Kızları Ela ile Emine'nin üzerine titreyen Özilhan, evindeki spor salonu sayesinde ne çocuklarını ne de antrenmanını aksattı.


Emina Jahovic de Beykoz'daki villasının bir odasını spor salonu yaparak günün her saati form tutma ayrıcalığını yaşadı. Sırp şarkıcı, iki çocuk sahibi olmasına rağmen bu sayede formunu koruyor...




Ünlü kaleci Volkan Demirel de tıpkı eşi Zeynep Hanım gibi Beykoz'daki lüks villarının alt katına yaptırdığı spor salonunda sık sık antrenman yapma fırsatı buluyor.