İrem Derici ve sevgilisi hakkında skandal iddia!

İrem Derici ile aşk yaşamaya başlayan Ataberk Özdene’nin eski sevgilisi Gökçe Yıldırım, ihanete uğradığını iddia etti. ‘Ben neymişim be abi!’ diyen Derici, Yıldırım’ı reklam yapmakla suçladı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Ocak 2019 Güncelleme 08 Ocak 2019, 07:59
İrem Derici ve sevgilisi hakkında skandal iddia!

İÇİNDEKİLER



Geçtiğimiz
gün aşklarını ilan eden İrem Derici ile dansçısı Ataberk Özdene hakkında şok iddia! İkilinin ilişkisi ortaya çıkınca Özdene'nin eski sevgilisi Youtuber Gökçe Yıldırım, önceki gün sosyal medyada esti gürledi. Geçen yıl aşk yaşadığı Özdene'den 2018'in son aylarında ayrıldığını söyleyen Yıldırım, sevgilisine Derici'den gelen mesaj ve videoları görünce ilişkiyi bitirdiğini öne sürdü. Ünlü popçu, hakkındaki suçlamalara da kendine has üslubuyla cevap verdi.



PEŞ PEŞE AÇIKLAMA
Sosyal medyada Angelina Jolie ile Brad Pitt'in ayrılığından 11 Eylül saldırısına, ozon tabakasının delinmesinden Titanic'in batmasına kadar birçok haberi paylaşan Derici, "Bunların da sorumlusu benim" diye espri yaptı. Popçu, şu açıklamayla da Yıldırım'ı reklam yapmakla suçladı: "Ben neymişim be abi! Kudretim bir yere kadar arkadaşlar. Onu ayırdı, sevgilisini çaldı… E yeter! Perakende satış ürünü mü bu insanlar; aldı, çaldı? Ünlü olmak bu denli heves edilecek bir şey değil. Hele ben bunun için hiç doğru bir 'basamak' değilim." Özdene de "Gökçe ile aşkımız, kavga yüzünden bitti. İrem'le ilişkimiz hızlı başladı. Bu, onu hırslandırmış olacak ki sosyal medya hesaplarımı hackleyip İrem'le konuşmalarımı okudu" açıklamasını yapıp ihaneti yalanladı.




'BÜTÜN FELAKETLER BENİM ESERİM'
Pek çok ayrılığın ve felaketin kendi eseri olduğu imasında bulunan popçu, güldürürken düşündürdü.