Çağla Şıkel 40 yaşına bastı! Çağla Şıkel doğum günü partisinde gençlere taş çıkardı

Önceki gün 40 yaşına basan Çağla Şıkel, bu kez doğum günü partisinde gençlere taş çıkardı. İki çocuk annesi model, kutlamada bir an olsun yerinde durmazken finali de arkadaşlarıyla horon teperek yaptı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Ocak 2019 Güncelleme 06 Ocak 2019, 09:09
Çağla Şıkel 40 yaşına bastı! Çağla Şıkel doğum günü partisinde gençlere taş çıkardı

İÇİNDEKİLER



Podyumların
en başarılı isimlerinden Çağla Şıkel, önceki gün 40 yaşına bastı. Eski eşi Emre Altuğ'dan iki çocuğu olan Şıkel, bitmeyen enerjisi ve kusursuz fiziğiyle doğumgünü kutlamasında da yıllara meydan okuduğunu gözler önüne serdi. Çağla Şıkel'ın Esnaf Maslak'taki partisine; yakın dostları Uğurkan Erez, Alişan, Bengü, Cengiz Abazoğlu, Hakan Akkaya ve İvana Sert gibi ünlü isimler katıldı.


GÖZ KAMAŞTIRDI...
Kırmızı payetli mini elbisesiyle gece boyunca yerinde durmayan Şıkel, tüm davetlilerle fotoğraf çektirdi. İki kişinin taşıdığı ayna üzerinde salona gelen pasta, göz kamaştırdı. '40' şeklinde çiçek, meyve ve makaronlarla süslü pastasının mumlarını üflemeden önce dilek tutmayı ihmal etmeyen güzel sunucu, balonlarla oynayarak gece boyunca dans etti. Pastasını Ajda Pekkan&Kenan Doğulu'ya ait 'Harika' şarkısı eşliğinde kesen Çağla Şıkel, gece sonunda ise garsonlar ve arkadaşlarıyla horon tepti.

Şıkel'in '40' şeklindeki pastasını, iki kişi taşıyabildi.



Ünlü modeli yaş gününde İvana Sert gibi ünlü dostları da yalnız bırakmadı.



Enerjisini bir kez daha ortaya koyan Çağla Şıkel, bir an olsun yerinde duramadığı partisini yakın dostlarıyla horon teperek noktaladı.

DOĞAN SAVAŞ