Arda Turan'dan alkışlık hareket! Arda Turan, Doğu ve Güneydoğu'daki okullara bağış yaptı

İki ay önce oğlunu kucağına alan Arda Turan, miniklere karşı daha duyarlı oldu. Yıldız futbolcu, Hamza Arda adına son iki aydır Doğu ve Güneydoğu’daki okullara kışlık kıyafet bağışı yapıyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 05 Ocak 2019 Güncelleme 05 Ocak 2019, 07:58
Arda Turan’dan alkışlık hareket! Arda Turan, Doğu ve Güneydoğu’daki okullara bağış yaptı

İÇİNDEKİLER



S
on dönemde yeşil sahalardaki performansıyla eleştiri oklarının hedefinde olan Arda Turan, popçu Berkay'la yaşadığı kavgayla da tepki çekmişti. Başakşehir'in yıldızı, bu sıkıntısını oğlu Hamza Arda'nın 25 Ekim'deki doğumuyla bir nebze olsun unuttu. Eşi Aslıhan Doğan Turan'la 2 aylık bebeğinin üzerine titreyen Arda, oğlunun dünyaya gelmesiyle miniklere karşı her zamankinden daha duyarlı oldu. Yıllardır yaptığı yardımlarla takdir toplayan 31 yaşındaki futbolcu, son iki aydır da Doğu ve Güneydoğu'daki okullar için kolları sıvadı.



SON ADRESİ ŞANLIURFA OLDU
Hamza Arda adına yardıma muhtaç miniklere yardım eli uzatan futbolcu, son olarak Şanlıurfa'da bulunan ve 2 bin 200 öğrencinin eğitim gördüğü okula; kışlık kıyafet ve kırtasiye malzemesi gönderdi. Yardımlarının gizli tutulması için büyük çaba sarf eden Arda Turan'ın bu anlamlı hareketi ise sosyal medyada öğrencilerin ettiği teşekkürle ortaya çıktı.




Oğlu Hamza Arda adına bağışlarda bulunan Arda Turan'ın Doğu ve Güneydoğu'daki miniklere, bu eğitim yılı boyunca her ay düzenli olarak yardım eli uzatmaya devam edeceği öğrenildi.