Kıvanç Tatlıtuğ resti çekti: İspat edersiniz oyunculuğu bile bırakırım

Kıvanç Tatlıtuğ için sosyal medyada ‘Yakışıklı olsun diye köpeğinin kulaklarını kestirdi’ iddiası ortaya atıldı. Öfkeden deliye dönen Tatlıtuğ, ‘Mars’ın kulakları aldığımda kesikti. Aksini ispat ederseniz oyunculuğu bile bırakırım’ diyerek restini çekti!

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Kıvanç Tatlıtuğ resti çekti: İspat edersiniz oyunculuğu bile bırakırım


Ünlü
oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ, önceki gün ortaya atılan American Staffordshire Terrier cinsi köpeği Mars'ın kulaklarını 'yakışıklı olsun' diye kestiği iddiasına isyan etti. Tatlıtuğ, bu iddiayı öne süren kişiye sosyal medyada yanıt verdi. Açıklamasına "Hayvanlara şiddetle beni aynı cümle içinde kullanıyor olmanızı size yakıştıramadım" diye başlayan oyuncu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Mars ve Pars'ı aldığımız zaman kulakları kesikti. Biz merdiven altı işler yapmayız. Hele ki toplumun önünde olan bireyler olarak hiç böyle işlere kalkışmayız. Kulaklarını benim kestiğimi iddia eden ve bunu belgesiyle kanıtlayacak birisi çıksın, açıklasın."



Hayranları tarafından hayvansever kişiliğiyle bilinen ünlü oyuncu, şu sözlerde de bu şok iddiayı ortaya atanlara resti çekti:

'BENDEN ÖZÜR DİLEYİN'
"Eğer kanıtlarsanız, hemen yaptığım oyunculuk mesleğini bırakıp, başka işlerle uğraşacağımın sözü bendedir. Ha! Yok ispat edemediniz, haydi siz mesleği bırakmayın da benden bir özür dileyin benim için tamamdır. Çünkü beni, hayvanlara şiddet uygulayan bir insan olarak gösterdiğiniz için özür dilemeniz gerekiyor."



Mars'ı oğlu gibi seven Tatlıtuğ, doberman cinsi Pars'ı ise bazı sebeplerden dolayı çiftliğe geri vermişti.



Tatlıtuğ'un eşi Başak Dizer de köpekleri için ortaya atılan iddiayı yalanladı.



Dizer, önceki akşam ortağı Deniz Marşan'la 'Room+Rumours'un Nişantaşı'ndaki yeni yerinde Birce Akalay gibi ünlü dostlarını ağırladı.