Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan "Aşka yeniden devam" dedi. Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan barıştı

Hazım Körmükçü’nün kendisini darp ettiğini iddia eden Zeynep Tandoğan, nişanlısını affetti ve ‘Şiddeti, şiddetle değil şefkatle silebiliriz’ dedi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Aralık 2018 Güncelleme 19 Aralık 2018, 07:59
Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan Aşka yeniden devam dedi. Hazım Körmükçü ve Zeynep Tandoğan barıştı

İÇİNDEKİLER



Yaklaşık
7 ay önce nişanlısı Hazım Körmükçü'den şiddet gördüğü iddiasıyla şikayetçi olan spor spikeri Zeynep Tandoğan, geri vites yaptı. Şiddet iddiasının ardından 30 Mayıs'taki düğünü iptal eden Tandoğan, önceki akşam ise Sahne Maslak'taki bir tiyatro oyununu Körmükçü ile birlikte izledi. Keyifli halleriyle dikkat çeken ikili, "Barıştık. İlişkimize bir şans daha verdik" dedi.



Aylar önce ünlü oyuncunun kendini darp ettiğini öne sürüp yüzünün kanlar içindeki halini basınla paylaşan Tandoğan, barışmanın perde arkasını Medyaradar'a anlattı:

TEDAVİ GÖRMÜŞ
"Hazım, çok büyük bir hata yaptı. Bu olay yaşandıktan 1 ay sonra konuşmaya başladık. Hatasını kabul etti. Öfke kontrol desteği aldı. Ağır bedeller ödedi, pişman oldu. Ortada büyük bir aşk, sevgi ve emek var. Biz yaşanan bu kötü olayı iyiye çevirmek, yuvamızı toplamak, dağılan hayatımızı yoluna koymak istiyoruz. Şiddeti şiddetle değil şefkatle silebiliriz."



HERKESİ ŞAŞIRTTILAR!
Tandoğan ile Körmükçü'nün yeniden barıştığını görenler şaştı kaldı. Yedi ay önce birbirleri hakkında darp iddiasıyla polise başvurup yüzükleri atan ikili, önceki akşam ise hiçbir şey olmamış gibi mutluluk pozları verdi. Ünlü çiftin magazin gündemini sallayan şiddet vakasının ardından geçmişe sünger çekmesi ise garipsendi.



KARŞILIKLI SUÇLAMALAR
Tandoğan ile Körmükçü yüzlerinin kanlar içinde kalmış hallerini basına servis ederek birbirlerini suçlamışlardı.



Yaşananlara sünger çeken ikili, "Aşka yeniden devam" diyerek şaşırttı!