Hande Erçel, Burak Altındağ ve Alp Kılınç'ı affetmedi! Burak Altındağ'ın Instagram hesabı kapatıldı

Hande Erçel, sosyal medyada kendisiyle dalga geçen Burak Altındağ ile Alp Kılınç’ı affetmedi. Güzel oyuncu, kendisine ‘Bazlama surat’ diyen iki fenomeni mahkemeye verdi. Yüz binlerce takipçisi olan Altındağ’ın Instagram hesabı dün kapatıldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Aralık 2018 Güncelleme 12 Aralık 2018, 07:59
Hande Erçel, Burak Altındağ ve Alp Kılınç’ı affetmedi! Burak Altındağ’ın Instagram hesabı kapatıldı

İÇİNDEKİLER



S
ON dönemde oyunculuğu, fiziği ve İngilizce'si hakkında sosyal medyada esprili eleştirilere maruz kalan Hande Erçel, "Son gülen iyi güler" dedi. Güzel oyuncu, Instagram'da kendisi için "Bazlama surat" gibi psikolojik şiddet içeren ifadeler kullanan Burak Altındağ ve Alp Kılınç adlı fenomenler hakkında geçtiğimiz günlerde suç duyurusunda bulunmuştu. İkiliden şikayetçi olan Erçel'in başvurusu kabul edildi.



EMSAL TEŞKİL EDEN KARAR...
Mahkeme, Altındağ ve Kılınç'ın paylaşımlarının kişilik haklarını ihlal etme kastıyla yapıldığı kanaatine varıp içeriklere erişimin engellenmesine karar verdi. Dün de Altındağ'ın Instagram hesabı kapatıldı. Bunun üzerine Erçel'in fanları "İşte Hande'nin zaferi" şeklinde yorumlar yaptı. Emsal teşkil eden bu kararın ardından, gözler Demet Akalın ve Hadise gibi ünlülere çevrildi. Haklarında psikolojik şiddet içeren espriler yapılan ünlülerin, Erçel gibi soluğu mahkemede alıp almayacağı merak konusu...


SON GÜLEN HANDE OLDU
Kendisiyle dalga geçen fenomenlere savaş açan güzel oyuncunun bu zaferi ise "Son gülen Hande oldu" yorumunu beraberinde getirdi.



Altındağ'ın 600 bin takipçili hesabı, dün tüm gün kapalıydı. Hesap, akşam saatlerinde ise yeniden aktif oldu.