Aslı Enver- Murat Boz ilişkisinde ayrılık reklamı bitti, aşk reklamı başladı!

İlişkileri yap-boza dönen Aslı Enver ile Murat Boz, sekiz aydır sözde ayrıydı! Hakkında sürekli ‘Murat peşinde’ haberleri çıkan Enver, bu sürede milyonluk anlaşmaya bile imza attı. Dün oyuna son verip barışı ilan eden çift, ‘Ayrılık reklamı bitti, aşk reklamı başladı’ dedirtti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 24 Kasım 2018 Güncelleme 24 Kasım 2018, 07:59
Aslı Enver- Murat Boz ilişkisinde ayrılık reklamı bitti, aşk reklamı başladı!

İÇİNDEKİLER



Rol
aldıkları 'Kardeşim Benim' filminin setinde tanışıp 2016 Ocak'ından beri aşk yaşayan Aslı Enver ile Murat Boz, gündemi meşgul etmeyi sürdürüyor! İlişkilerinde iki kez ayrılık yaşayan çift, son sekiz aydır yine dargındı. İlk ayrılık; 2017 Şubat'ında olmuş ve ikili kısa süre sonra yeniden bir araya gelmişti. En büyük kriz ise 2017 Mayıs'ında yaşandı.



AYRILIK HİÇ OLMADI MI?
Boz'un Eser Yenenler'in evindeki çapkınlık gecesi, ikinci ayrılığı getirdi. 2017 Temmuz'da barışan çift, sekiz ay önce de yine aşka nokta koydu. Bu süreçte manşetlerde sürekli "Murat, Aslı'nın peşinde" haberleri vardı. Hatta ikilinin ayrılmadığı ve gizli gizli görüşmeye devam ettiği bile konuşuldu. Boz'un jüri üyesi olduğu kanalın sahibi Acun Ilıcalı da Ağustos'ta "Bence barıştılar" yorumu yaptı. Aslı Enver ve Murat Boz için sürekli "Barıştılar mı?, barıştılar" haberleri çıktı. Bu sayede şöhretine şöhret katan güzel oyuncu, geçtiğimiz ay bir firmanın reklam yüzü olarak 1 buçuk milyon lirayı cebine indirdi. Ünlü çift, dün de Instagram'da yeniden takipleşerek etmeye barışmayı ilan etti. İkilinin tıpkı daha önceki ayrılıklarda olduğu gibi son sekiz aydır sergilediği gizem dolu tavırlar ise "İşin aslı reklam" dedirtti.





Dün sabah Enver'i takibe alan Boz'dan birkaç saat sonra da güzel oyuncu "Takibe takip" dedi.