İlker Kaleli ile büyük aşkı biten Burçin Terzioğlu suskunluğunu bozdu

Tükenmişlik sendromuna yakalanan İlker Kaleli ile büyük aşkı geçen ay biten Burçin Terzioğlu, suskunluğunu bozdu. ‘Herkes biliyor zaten ayrıldığımızı’ diyen güzel oyuncu, Kaleli ile ilişkisini noktaladığını itiraf etti. Bu açıklamayla ikilinin barışacağına dair ümitler de tükendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Kasım 2018 Güncelleme 22 Kasım 2018, 07:58
İlker Kaleli ile büyük aşkı biten Burçin Terzioğlu suskunluğunu bozdu

İÇİNDEKİLER

Hayranlarının birbirine çok yakıştırdığı oyuncu çift Burçin Terzioğlu ile İlker Kaleli'nin 3 buçuk yıllık aşkına nazar değdi. Bugüne kadar ilişkilerini gözlerden uzak yaşayan ikili, sessiz sedasız bir şekilde de yollarını ayırmıştı.



Son dönemde rol aldığı diziler tutmayınca tükenmişlik sendromuna yakalandığı iddia edilen Kaleli, geçtiğimiz ay eşyalarını toplayıp Terzioğlu ile yaşadığı evden ayrıldı. 34 yaşındaki oyuncu, İstanbul'dan uzaklaşmak ve kafa dinlemek için soluğu Antalya'nın Kaş ilçesinde aldı. Hayranları ikilinin barışmasını beklerken kötü haber Terzioğlu cephesinden geldi. 38 yaşındaki güzel oyuncu, biten ilişkisi hakkında önceki gün ilk kez konuştu.



İTİRAFI BURÇİN YAPTI
Terzioğlu, "Herkes biliyor zaten ayrıldığımızı… Birlikteyken de konuşmuyordum. Ayrılınca da konuşmuyorum" diyerek aşkın bittiğini doğruladı. İddiaya göre şu sıralar 'panik atak' ve 'tükenmişlik sendromu' tedavisi gören Kaleli ile ilişkisini kurtarmak için elinden geleni yapan Terzioğlu, Kaleli'nin umursamaz tavırlarından bunalınca pes etti.