Bestemsu Özdemir, aşkı yine hukuk dünyasında buldu

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, aşkı yine hukuk dünyasında buldu. Geçtiğimiz yıl hukuk mezunu oyuncu Can Yaman’la ilişkisini bitiren Özdemir, kalbini avukat Nail Gönenli’ye kaptırdı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 19 Kasım 2018 Güncelleme 19 Kasım 2018, 07:58
Bestemsu Özdemir, aşkı yine hukuk dünyasında buldu

İÇİNDEKİLER

Güzel oyuncu Bestemsu Özdemir, aşkı sanat camiasının dışında buldu. Aynı zamanda hukuk mezunu olan oyuncu Can Yaman'la 8 aylık aşkı Aralık 2017'de biten Özdemir, gönlünü bir diğer avukat Nail Gönenli'ye kaptırdı. Kısa süredir birlikte olan ikili, önceki akşam Bebek'teki Lucca'da ilk kez objektiflere yansıdı. Güzel oyuncu ile Partners Hukuk Bürosu sahibi Nail Gönenli, flaşların patlamasıyla kısa süreli panik yaşadı.



PANİKLEYEN İKİLİ KAÇTI
Objektiflere sırtlarını dönerek yüzlerini gizlemeye çalışan sevgililer, başarılı olamayınca çareyi kaçmakta buldu. Keyifleri kaçan ikili, mekandan Gönenli'nin aracıyla ayrıldı. Çiçeği burnunda aşıklar, geceye Emirgan'daki bir eğlence kulübünde devam etti. 26 yaşındaki oyuncunun Can Yaman'ın ardından gönlünü yeniden bir hukukçuya kaptırması ise "Bestemsu, aşkın kanunu yazıyor" dedirtti.



Mekanı apar topar terk eden Bestemsu Özdemir, aşk sorularını yanıtsız bırakıp hemen sevgilisinin aracına atladı.



Aynı zamanda avukat olan Can Yaman'la aşkını bitirdikten sonra adı pek çok isimle anılan Özdemir, kalbinin prensini yine hukuk dünyasında buldu.

Doğan SAVAŞ