Mustafa Sandal'ın çapkınlık macerası ortaya çıktı!

Şu sıralar özel hayatında fırtınalar esen Mustafa Sandal’ın çapkınlık macerasını Ceren Hindistan ortaya çıkardı. Güzel oyuncu, Irmak Ünal’la aşk yaşayan popçu için ‘Bana mesaj atarken meğer Irmak Hanım’la berabermiş’ dedi ve ekledi: ‘Ben onu efendi bilirdim!’

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2018 Güncelleme 15 Kasım 2018, 07:59
Mustafa Sandal’ın çapkınlık macerası ortaya çıktı!

İÇİNDEKİLER



İki
çocuğunun annesi Emina Jahovic'le 10 yıllık evliliğini Haziran'da bitiren Mustafa Sandal, özel hayatındaki hızıyla şaşırttı. Adı geçtiğimiz ay Ceren Hindistan'la anılan popçu, ilişkiyi yalanlasa da güzel oyuncuya attığı aşk mesajları ortaya çıkmıştı. Ardından bir diğer oyuncu Irmak Ünal'la birlikte olduğu öğrenilen 48 yaşındaki popçunun çapkınlık maceralarını Hindistan, deşifre etti.


29 yaşındaki oyuncu, dün Mustafa Sandal'ın kendisiyle görüştüğü dönemde Ünal'la da birlikte olduğunu ilan edip popçunun gizemli bir güzelle çekilen karesi için de şöyle dedi:


IRMAK İLE LONDRA'DA MI?
"Mustafa Sandal, bana o fotoğraf için 'Açıklama yapma, arayanlara telefon açma' dedi. Bir bildiği var diye düşündüm. Meğer bana onları yazarken Irmak Hanım ile berabermiş." Hızını alamayan Hindistan, popçunun Ünal'la yaşadığı aşk ortaya çıkınca yaşadığı şoku ise şöyle anlattı: "Bir kadın olarak üzüldüm. Bana bir özür gelmiyor. Ben zor duruma düşüyorum. Sanki kendi kendine gelin güvey olmuş gibi bir algı yaratıldı." Bu arada çocuklarıyla Londra'da olan Musti'yi Ünal'ın da yalnız bırakmadığı konuşuluyor.


Dün havalimanından paylaşım yapan Ünal'ın soluğu Londra'daki aşkı Musti'nin yanında aldığı konuşulanlar arasında…