Özlem Kaymaz'ın vatan özlemi

Özlem Kaymaz’ın 16 yaşındaki oğlunun Hollanda’daki operasyonu, dün son anda iptal edildi! Daniel, ‘Yoğun bakımda yatak yok’ bahanesiyle ameliyathaneden geri gönderildi. Kaymaz, ‘Yıllardır ülkemin aşağılanmasını izlediğim Hollanda’da, canım ülkemi özledim’ diyerek ‘Türkiye’nin kıymetini bilin’ mesajı verdi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Kasım 2018 Güncelleme 15 Kasım 2018, 07:59
Özlem Kaymaz’ın vatan özlemi

İÇİNDEKİLER



Doğuştan 'Nager Sendromu'
hastası olan 16 yaşındaki oğlu Daniel'in çene ameliyatı için önceki gün Hollanda'ya giden Özlem Kaymaz, dün hayatının şokunu yaşadı. Nefes almakta zorlanan oğlunun sağlığına kavuşması için kritik operasyonu bekleyen 1992 Türkiye Güzeli, ameliyatın iptal olmasıyla şaşkına döndü.



KOMŞUNUN ÇİMİ YEŞİL GÖZÜKÜR!
Kaymaz, Rotterdam'daki hastanede oğluyla el ele beklerken operasyonun iptal olduğunu öğrenince küplere bindi. Sosyetik güzel, Instagram'da yaptığı şu paylaşımla da hem duruma isyan etti hem de "Ne varsa Türkiye'de" var diyerek vatanına övgü yağdırdı: "Daniel, ameliyat önlüğüyle beklerken yoğun bakımda yatak olmadığı için ameliyatı iptal edildi.




Yıllardır Avrupa'da yaşayıp ikinci sınıf insan kategorisine maruz kalıp ülkemin sağlık ve eğitim sisteminin aşağılanmasını izledim. Bugün Avrupa devinin geldiği nokta… İnsanlar, hastane kapılarında pankart açıyorlar. Olanları hayretle izliyorum. Komşunun çimi uzaktan hep yeşil gözüküyor. Bir dünya devi, ülke ekonomisi dibinden nasıl sallanır? Canım ülkemi özledim. Siz anladınız beni."



Daniel, dünkü ameliyatı heyecanla bekledi. Ancak genç, yoğun bakımdan geri döndürüldü.