Mustafa Sandal'ın adresi Ceren Hindistan!

Geçtiğimiz ay adı popçu Simge ile anılınca ‘Tespit doğru ama adres yanlış’ diyen Mustafa Sandal, önceki gün gizemli bir güzelle fotoğraf paylaştı. Emina Jahovic’ten Haziran’da boşanan Musti’nin gizemli sevgilisinin Ceren Hindistan olduğu iddia ediliyor...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 26 Ekim 2018 Güncelleme 26 Ekim 2018, 03:00
Mustafa Sandal’ın adresi Ceren Hindistan!

İÇİNDEKİLER



Temmuz'dan
beri aşk yaşadıkları iddia edilen Emina Jahovic ile işadamı Sadettin Saran'ın önceki gün sosyal medyada birbirlerini takibe almasıyla Mustafa Sandal da hamlesini yaptı. Sandal, bundan hemen sonra gizemli bir güzelle yanak yanağa olduğu kareyi paylaştı. Yanındaki güzelin yüzünü gizleyen popçunun bu hamlesi sosyal medyada "Musti'den eski eşe nispet" yorumları yaptırdı.




19 YAŞ FARK VAR!..
Herkes, Sandal'ın yanındaki kadının kim olduğunu merak ederken gizemli güzelin oyuncu 29 yaşındaki Ceren Hindistan olduğu öne sürüldü. Önceki akşam Tarabya'da görüntülenen Musti, gazetecilerin kendisine "Ceren Hanım'la aşk yaşadığınız iddia ediliyor. Dedikodular doğru mu?" sorusuna gülümseyerek "İyi geceler" demekle yetindi. Bu arada iki oğlunun annesi Jahovic'le Haziran'da 10 yıllık evliliğini bitiren Sandal'ın adı geçtiğimiz günlerde genç popçu Simge ile anılmıştı. 48 yaşındaki Musti, güzel şarkıcıyla birlikte olduğu iddiası karşısında "Tespit doğru olabilir; ama adres yanlış" diyerek hayatında yeni bir güzelin olduğunu itiraf etmişti.



TAKİBE NİSPET
Saran, takipleşmeye başladığı Sırp şarkıcının fotoğraflarını beğeni yağmuruna tuttu. Sandal'ın Hindistan'la aşk yaşadığı iddiası ise "Musti'den takibe nispet" dedirtti.



DOĞAN SAVAŞ