Cannes’da Sen Anlat Karadeniz rüzgarı

Önceki gün Cannes’da düzenlenen MIPCOM Fuarı’nda atv’nin reyting rekorları kıran dizisi ‘Sen Anlat Karadeniz’ fırtınası esti. Fuarda büyük ilgi gören dizi, yurt dışındaki 23 ülkeye ihraç edilerek başarısını perçinledi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2018 Güncelleme 17 Ekim 2018, 00:00
Cannes’da Sen Anlat Karadeniz rüzgarı

İÇİNDEKİLER


Her Çarşamba milyonları atv ekranına kilitleyen fenomen dizi 'Sen Anlat Karadeniz', Cannes'daki MIPCOM Fuarı'na da damga vurdu. Dizi, film, içerik, TV ve yapım sektörü temsilcilerini buluşturan fuarda, 'Sen Anlat Karadeniz'in Türkiye'deki başarısı sınırları aştı. Her hafta zirveye demir atan dizi, fuarda 23 ülkeye ihraç edildi. Fuara katılan dizinin başrol oyuncuları İrem Helvacıoğlu ile Ulaş Tuna Astepe'ye de ilgi büyüktü.



YABANCI BASINDAN BÜYÜK İLGİ
'Sen Anlat Karadeniz' tutkunları dizinin 'Nefes'i ve 'Tahir'i ile fotoğraf çektirmek için birbiriyle yarıştı. Mütevazı tavırlarıyla gönülleri fetheden ikiliye yabancı basın da büyük ilgi gösterdi. Ayrıca fuarda başarılı dizilerini yurt dışında görücüye çıkaran atv'nin 25. yılı da kutlandı. Helvacıoğlu ile Astepe, atv'nin 25. yılına özel pastanın önünde de gurur pozu vermeyi ihmal etmedi.



Songül Öden, fuarda dünyaca ünlü 'La Casa De Papel' dizisinin profesörü Alvaro Morte ile bir araya geldi.