Ece Erken Emina Jahovic'le ilgili o iddiaları Instagram hesabından paylaştı

Ece Erken, kendisine dava açan Emina Jahovic’e Sırp basını üzerinden yüklendi. Jahovic’in Sadettin Saran’la aşk yaşadığını öne süren Erken, Sırp şarkıcının oğullarını işadamıyla tanıştırdığını iddia eden haberleri önceki gün Instagram’da paylaştı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 16 Ekim 2018 Güncelleme 16 Ekim 2018, 02:52
Ece Erken Emina Jahovic’le ilgili o iddiaları Instagram hesabından paylaştı

İÇİNDEKİLER



Mustafa Sandal'ın
eski eşi Emina Jahovic ile sunucu Ece Erken arasında ipler gerildi. Erken ile Bircan Bali, geçtiğimiz günlerde Beyaz TV'deki 'Söylemezsem Olmaz' programında Jahovic ile işadamı Sadettin Saran'ın Çanakkale'de kaçamak yaptığını iddia etmişti.


ERKEN'DEN SAVUNMA...
İkilinin Assos'ta taş ev yaptırdığı iddiasının da yer aldığı program sonrası Jahovic, Erken ile Bali'ye dava açmak için düğmeye bastı. Erken de Saran'la aşk iddiasını yalanlayan Jahovic hakkında Sırp basınında çıkan haberler üzerinden kendini savundu. Ünlü sunucunun Instagram'ın hikaye bölümünde yaptığı paylaşımda ise şu iddialar yer alıyordu:


'HERKESİN HATALARI VARDIR...'
"Emina Jahovic, çocuklarını bir restoranda Sadettin Saran'la tanıştırdı. Mustafa Sandal buna çok öfkelendi. Sandal, 16 milyon euroluk evi verdiğine pişman oldu. Sandal, Emina'nın bu ilişkisinin kendisiyle evli olduğunda başladığını düşünüyor." Erken, şu sözlerle de Jahovic'in anneliğinin arkasına saklandığını ima etti: "Herkesin hataları vardır. Benim de… Ama evladımın arkasına sığınıp 'düşmansınız' diye yaygara yapmam. Varsa bir sıkıntım, telefonla bağlanıp dava açarım." Şimdi ise gözler yeniden Emina Jahovic'e çevrildi.