Aşk elçimiz

Kaş’ta evlenen top model Rhian Sugden, Akdeniz’e övgüler yağdırdı. Sugden, “Kaş eşsiz, her yaz da burada olacağım. Bu eşsiz ilçeyi dünyaya tanıtmak istiyorum” dedi

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 23 Eylül 2018 Güncelleme 23 Eylül 2018, 01:45
Aşk elçimiz

İÇİNDEKİLER

Akdeniz ve Ege, dünyanın en gözde tatil beldelerinden biri. Türkiye'nin bu cennet köşelerini keşfeden ünlüler kervanına Ronaldo'nun eski sevgilisi Rhian Sugden de katıldı. Sevgilisi Oliver Mellor ile evlenme kararı alan güzel model, nikah için yine Kaş'ı tercih etti. Nikah masasına oturmadan önce çamur banyosu yapan Sugden, Kalkan'da evlendi.

Sosyal medya hesaplarından paylaştığı fotoğraflarla Kaş'ın beldesi Kalkan'a hayran kaldığını belirten güzel model, "Bir arkadaşımın önerisiyle Kaş'a gelmiştim. O kadar harika bir tatildi ki, evlilik törenini burada yapmaya karar vermiştim. Oliver'la evlilik kararı aldığım gün, mekanı da belirledik. Gönüllü olarak bu ilçenin elçisi oldum" dedi. 32 yaşındaki top model Rhian Sugden, Türkçe öğrenmek istediğini de söyledi.

AKDENİZ TUTKUNU İNGİLİZ MODEL
Akdeniz'in dün yanın en özel tatil noktası olduğunu belirten Rhian Sugden, birçok arkadaşının da kendisiyle aynı fikri paylaştığını söyledi.