Çantada keklik!

Üniversiteli bir kız, 3 ay arayla iki işadamıyla yurt dışında kaçamak yaptı. 21 yaşındaki genç kız, iki sosyetiğe de kredi kartını çaldırdığı yalanını söyledi. İşadamlarını, Hermes ve Chanel mağazasına götüren genç kız, 'hırsızlık' bahanesiyle işadamlarına biri 25 bin , diğeri 15 bin euro'luk iki ayrı çanta aldırdı

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 12 Eylül 2018 Güncelleme 12 Eylül 2018, 00:00
Çantada keklik!

İÇİNDEKİLER

İş dünyasının iki ünlü ismine filmlere konu olacak vurgun! Tekstil sektörünün 52 yaşındaki başarılı ismi, Boğaz'daki lüks bir mekanda tanıştığı üniversiteli bir genç kızla Mayıs'ta İtalya'da kaçamak yaptı.

Özel bir üniversitede moda üzerine eğitim gören 21 yaşındaki İzmirli genç kız, tatilin ikinci akşamı kredi kartlarının çalındığını (!) fark etti. Ağlama krizine giren kızı işadamı sakinleştirdi. Ertesi gün ikili, sarışın güzelin isteğiyle Chanel mağazasına gitti. Bir çantayı çok beğenen genç kız, işadamına "Aylardır bu çantayı satın almak istiyordum ama kartlarım çalındı" diye dert yandı. Çapkın işadamımız da hemen kredi kartını çıkarıp sevgilisine 15 bin euro'luk çantayı alıp jestini yaptı. Aradan 3 ay geçti ve 52 yaşındaki işadamımız, 54 yaşındaki avukat arkadaşıyla bir araya geldi. Üniversiteli güzelle yaşadıklarını ve genç sevgilisinin İstanbul'a dönüşte kendisini terk ettiğini sosyetik dostuna anlatan işadamı, duydukları karşısında şoke oldu.



Sosyetik avukat da 21 yaşındaki üniversiteli bir kızla, Ağustos'ta İtalya'da tatil yaptı. Genç kız, kredi kartlarının çalındığını söyledi. Ertesi gün işadamını Hermes'e götüren İzmirli güzel, kartlarının çalındığı bahanesiyle işadamına önceden sipariş verdirdiği 25 bin euro'luk Hermes'i aldırdı. Detaylar paylaşılınca, iki sosyetik işadamını çarpan güzelin aynı üniversiteli güzel olduğu ortaya çıktı!

DEDİKODU ORTAYA ÇIKARDI
Arkadaş olan işadamları, birbirlerinden habersiz 3 ay arayla aynı genç kızla İtalya'da kaçamak yaptı. Olay, üniversiteli genç kıza 25 bin euro'luk çantayı alan işadamının, bu anısını arkadaşına anlatmasıyla ortaya çıktı. Arkadaşı benzer bir olayı yaşadığını söyleyince, kızın da aynı kişi olduğu anlaşıldı!