Tele kriz!

Uzatmalı aşıklar Dilan Çıtlak Tatlıses ile nişanlısı Levent Dörter, iddiaya göre geçtiğimiz gün Bodrum’daki bir AVM’de birbirine girdi. Çıtak, aşkının kimle konuştuğunu öğrenmek için elindeki telefonu almaya kalkışınca ikili, herkesin gözü önünde şiddetli bir kavgaya tutuştu

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 07 Eylül 2018 Güncelleme 07 Eylül 2018, 02:05
Tele kriz!

İÇİNDEKİLER

İbrahim Tatlıses'in kendisi gibi şarkıcı kızı Dilan Çıtak Tatlıses'le Levent Dörter hakkında şok iddia! Uzun süredir birlikte olan ve geçtiğimiz yıl da yüzük takan ikili, yazı Bodrum'da geçirdi. Hem mekanlarda sahne alıp hem de birlikte tatil yapan şarkıcı çift, iddiaya göre geçtiğimiz günlerde Bodrum'daki Karia Port Alışveriş Merkezi'nde şiddetli bir kavgaya tutuştu. Dörter'in alışveriş yaparken uzun süre telefonuyla konuşmasının Çıtak'ı kızdırdığı ve kavganın da bu nedenle çıktığı öğrenildi.



BU İLK KAVGALARI DEĞİL
Sabırla aşkının telefonu kapatmasını bekleyen Çıtak, kimle konuştuğunu sorduğu nişanlısından sert cevap alınca kızdı. Genç kız, aşkının elinden telefonu almak için hamle yapınca da iddiaya göre ortalık karıştı. Birbirlerine giren ünlü çifti alışveriş merkezindeki güvenlik görevlilerinin zor sakinleştirdiği öğrenildi. Bu arada ikili, geçtiğimiz yıl da Nişantaşı sokaklarında kavga ettikten sonra evliliğe giden ilişkilerine nokta koymuştu.

DOĞAN SAVAŞ