Nur Yerlitaş ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi

Geçtiğimiz ay beynindeki kitle nedeniyle ameliyat olan ünlü modacı Nur Yerlitaş, geçirdiği operasyon sonrası ilk kez görüntülendi.

Giriş Tarihi 13 Eylül 2018, 00:00 Güncelleme 13 Eylül 2018, 03:12
Nur Yerlitaş ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi

İÇİNDEKİLER

Geçtiğimiz ay beynindeki kitle nedeniyle ameliyat olan ünlü modacı Nur Yerlitaş, ameliyat sonrası ilk kez görüntülendi. Nur Yerlitaş'ın kısa saçları sosyal medyada çok konuşuldu.

KISA SAÇLARI SOSYAL MEDYADA OLAY OLDU
Arkadaşlarıyla birlikte objektiflere poz veren Nur Yerlitaş'ın kısa saçları sosyal medyada olay oldu. Takipçileri Yerlitaş'a geçmiş olsun dileklerini yorumlarıyla iletti.

BEYNİNDEKİ KİTLE ALINMIŞTI
Modacı Nur Yerlitaş'ın ameliyatı Acıbadem Altunizade Hastanesi Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Necmettin Pamir ve ekibi tarafından gerçekleştirilmişti. Başhekim Prof. Dr. Çağlar Çuhadaroğlu, Yerlitaş'ın beyninde bir problem gördüklerini ifade ederek, "Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Necmettin Pamir tarafından bugün, beynindeki kitleyi çıkarmak üzere ameliyat etti. Ameliyat sonrası durumu iyi olan Nur Hanım uyandı ve konuşabiliyor. Halen yoğun bakımda. Bundan sonraki süreçte; gerek patoloji sonuçları gerekse ameliyat sonrası filmler değerlendirilerek tedavi için bir yol haritası çizilecek" demişti.