Düğün dernek Bodrum

Önceki akşam Türkbükü’nde evlenen İranlı çift ile yarın akşam yine Bodrum’da dünyaevine girecek Lübnanlı aşıkların toplam düğün maliyeti, 4 milyon dolar!

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Ağustos 2018 Güncelleme 31 Ağustos 2018, 02:46
Düğün dernek Bodrum

İÇİNDEKİLER




Y
az boyunca dünyaca ünlü yıldızları ağırlayan Bodrum'da Arap rüzgarı esiyor... Hayatlarının en mutlu günü için ülkemizi seçen İranlı bir çift, geçtiğimiz akşamdan itibaren kutlamalara başladı. Özel uçaklarla Bodrum'a gelen yaklaşık 400 İranlı misafir, ilk olarak Bodrum'un en lüks otellerinden biri olan Edition Hotel'deki partiye katıldı. Düğün töreni ise önceki akşam yine Bodrum'un en pahalı otellerinden biri olan Mandarin Oriantel'de yapıldı. Önceki sabahtan itibaren başlayan düğün töreni, geç saatlere kadar devam etti. İranlı çiftin her detayı düşündüğü düğün kutlaması, yaklaşık 2 milyon dolara mal oldu.



Bodrum'da Arap rüzgarı estiren düğünlerin ikincisi ise Temmuz'da milyon dolarlık bir Hint düğününe ev sahipliği yapan LUX Bodrum Resort & Recidences'ta... Yarın gerçekleşecek ihtişamlı düğün için 60'a yakın ülkeden üst düzey misafirler Bodrum'a geldi.


60'A YAKIN ÜLKEDEN KONUK...
Lübnan jet-setini Bodrum'da buluşturan düğünün 4 gün 4 gece sürecek olan kutlamaları, bugün başladı. MYC Partners Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Murat Akdoğan, detayları şöyle verdi: "Düğün için ABD, İsviçre ve İngiltere'den misafirlerimiz var. Düğünün etkisi Avrupa'yı kapsayacak. Misafirler sadece otelde de olmayacaklar. Bodrum'da bir akşam yemeği düzenlenecek. Düğünün maliyetinin 2 milyon dolar olacağı tahmin ediliyor."